Mogę się mylić, ale na moje oko to:
1. Inna maska z przodu i chyba źle spasowany zderzak? W dodatku ten przebieg....Ogłoszenie nieaktywne już.
2.Ten ma raczej przebieg skręcony i to ostro, nawet te wpisy w książeczce to sugerują. Po za tym w Niemczech auta z małym przebiegiem są droższe. Co do przeszłości wypadkowej, coś tam z lewej strony widać, mam wątpliwości co do strony prawej i wydaję mi się, że zderzak tylny i klapa maja dwa różne odcienie. Ale pora późna, sam tego pewien do końca nie jestem i może mam zwidy
![Uśmiechnięty :)]()
3. Od razu widać różnice koloru zderzaka przedniego z resztą. Po za tym przebieg raczej też skręcony, ta kierownica wygląda na ostro styraną. Niska cena.
4. Tu przebieg wygląda realnie, moim zdaniem kierownica wygląda znacznie lepiej niź w tej poprzedniej. Może kwestia zdjęcia. Po za tym słabe fotki na zewnątrz, jak by ktoś chciał coś ukryć. Niska cena.
5. Trudno mi coś o nim powiedzieć, ten przód mi coś nie pasuję, moim zdaniem był rozbierany, ale że zdjęć trudno wróżyć. Przebieg? Hmm, może i prawdziwy, ale kierownica wydaję się dość zjechana, boczki też. sam nie wiem.
Może ktoś się jeszcze wypowie i stwierdzi coś więcej albo poprawi tam gdzie nie mam racji
![Uśmiechnięty :)]()