Auto do 18tyś + propozycje

03 Lis 2010, 00:08

Witam wszystkich,

prosił bym o pomoc w podjęciu decyzji co do zakupu auta z poniższej trójki:

1 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
3 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Chcę disla bo napewno będę robić sporo kilometrów (praca). Autko musi posiadać klimę. Te co podałem to przykładowe modele i w sumie tych trzech marek chciał bym się trzymać. Oczywiście jeżeli ktoś poda coś spoza tej trójki i wpadnie mi to autko w oko będę wdzięczny :smile: Ciężko mi podjąć decyzję, a już troszkę nad tym siedzę. Niby Alfy awaryjne (też zależy jak się trafi ;), Audi mówi samo przez się (ale ciężko trafić w Polsce dobry model). Najmniej wiem o Fordzie więc jakiekolwiek rady przyjmę z otwartymi rękoma. Dzięki wielkie.

Pozdrawiam,

Michał
;]
pepikcz
Nowicjusz

Miejscowość: Czechy

03 Lis 2010, 00:19

Mondeo naprawde dobry i pewny samochod ale jak sam bez rodziny to chyba zbędny bo samochod jest naprawde duży:P Osobiscie alfy to bałbym sie kupić.
[link do oferty na Allegro wygasł] może to... Musisz troche sprecyzować wymagania... przynajmniej jakiś rocznik wersja(sedan, kombi..)
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł].
Sprecyzuj bardziej wymagania;)
pop1
Początkujący

Miejscowość: nikad

03 Lis 2010, 00:43

Dzięki pop1 za odpowiedź. Sprecyzować hmm. No rodziny nie mam :mrgreen: więc sądze, że 3/5 drzwiowy hatchback/sedan będzie ok. Napewno nie kombi. Myślałem też o Seatach, ale raczej Leonie, ale chyba będzie ciężko znaleść coś <18tyś ?? Rocznik od 2000 w górę, przebieg w granicach do 200 tyś. :smile:
;]
pepikcz
Nowicjusz

03 Lis 2010, 00:54

ALe tym bardziej nie licz, ze A3 znajdziesz w roczniku 2000 powyzej w dieslu za te pieniadze ;)
bajla
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

03 Lis 2010, 01:46

bajla napisał(a):ALe tym bardziej nie licz, ze A3 znajdziesz w roczniku 2000 powyzej w dieslu za te pieniadze ;)

:smile: No spodziewam się. Przeglądam otomoto itp. i widzę po ile chodzą. W przypadku Audi rocznik może być - 98 lub młodszy :) Ale z tego co wiem to dla Audi używanego normalnie ;] 12 lat to spox liczba latek :smile:

EDIT:

I co żadnych innych propozycji panowie/panie nie macie ? :) Oglądam teraz również VW Borę i Seata Leona I. Zmieszcze się w 18 tyś ale może ktoś posiada i może powiedzieć coś więcej o tych dwóch samochodach ??
;]
pepikcz
Nowicjusz