Auto do +/- 20 000 - małe - "sportowe"

12 Cze 2017, 10:31

Cześć wszystkim, otóż skromna kobietka potrzebuje dziś waszej pomocy. Poszukuje, jak w temacie "sportowego" ( pewnie raczej charakterem :D ) , w miarę "mniejszego" auta ... Czy automat, czy manual - tutaj bez różnicy choć osobiście wolę manualną skrzynkę. Na autach, samochodach itp. znam się jako tako. Poszukuje auta mocniejszego, dynamicznego z rozsądnym spalaniem, a nie rzędu 15L/100km , co by wyprzedzając nie modlić się. Modele jakie wpadły mi w oko to TT / Coopery / Nowa corsa czy focus ... Nie musi to bys auto najnowsze, grunt by bylo malo awaryjne . Najlepiej 1.6+ wyżej beznzyniak . Pozdrawiam :)
patudrakula
Obserwowany

Prawo jazdy: 14 05 2014
Auto: Nie mam

12 Cze 2017, 11:40

Ja tutaj widzę Mitsubishi Colta 1.5T
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Renault Clio II 2.0
Toyota Yaris 1.5
Citroen C2 lub Xsara 2.0

Linki przykładowe
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Samochodem w góry na narty
    W górach jeszcze zima więc wiele osób wybiera się w tym czasie w góry, by pojeździć na nartach czy snowboardzie. Kierowcy powinni jednak odpowiednio przygotować się do takiej podróży, aby w bezpieczny ...