Auto do 20-25 tys.

22 Gru 2011, 20:59

Witam. Ostatnio w rodzinie zepsuł się samochód i nie opłaca się go podobno naprawiać. Awaria była już kiedyś przewidziana więc kasa na nowy samochód jest. To ma być auto dla kobiety (40lat). Wcześniej jeździła Nissanem Almerą. Ze względu na to że nie ma zbyt dużego doświadczenia a nadchodzi zima konieczny jest napęd 4x4, ponieważ z napędem na jedną oś ciężko było jej ruszać i trochę się ślizgała. Najlepiej jakby to było auto powyżej 2005roku i najlepiej jakiś "mały SUV" (coś takiego jak Sedici) ale jeśli ciężko będzie znaleźć to może być hatchback. Co do silnika najlepiej jakby to był diesel tak do 2.0 ale ostatecznie może być benzynka z LPG tak do 1.6. Budżet to w okolicach 20-25tys. Jestem otwarty na wszystkie propozycje jednak wolałbym bardziej coś z VAG, bo jakoś do tych aut mam bardziej zaufanie tym bardziej że jeździłem już 2 VW i mnie nie zawiodły. Proszę o szybkie odpowiedzi, ponieważ auto musi być kupione jak najszybciej.
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1991

22 Gru 2011, 21:18

do 25k zł o napęd 4x4 będzie bardzo trudno, Może VW Passat w 99% jest ESP, to powinna ruszyć z miejsca, a z mniejszych golf
kamyl
Aktywny

Miejscowość: SR
Prawo jazdy: 0- 4-2009
Auto: VC GTS
Silnik: Z19DT
Paliwo: Diesel
Typ: Liftback
Rok produkcji: 2005

22 Gru 2011, 21:35

Myślałem o Golfie IV w 1.9TDI z 4Motion ale sie nie podoba:/
maciek1203
Aktywny

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Tarnobrzeg
Auto: Hyundai Pony
Silnik: 1.5 83KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 1991
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sprawdź swoje punkty karne online
    Ministerstwo Cyfryzacji w ramach systemu Centralnej Ewidencji Pojazdów i Kierowców udostępniło nową, wygodniejszą metodę sprawdzenia punktów karnych jakie mamy na swoim koncie za wykroczenia w ruchu drogowym. ...
    KWID CONCEPT - solidny i jednocześnie zabawny wygląd
    Samochód KWID CONCEPT, został zaprezentowany podczas Salonu Samochodowego w Delhi w 2014 roku. Postanowiliśmy go Wam przedstawić ponieważ jest Sympatyczny, a przy tym auto ma budzący poczucie solidności design, w połączeniu ...