[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
yyy napisał(a):Mówisz tak, jak byś kiedykolwiek widział osobę inteligentną za kierownicą BMW. W tych autach same blachary, lub dresy.
powiedział to ktoś kto ma hyundaiadzida napisał(a):Wiadome, że rankingi nic nie mówią ale facet w TT wygląda dziwnie, a nie męsko. (i zaraz będzie: "powiedział to ktoś kto ma hyundaia")
Ten argument jest inwalidą a wiedziałem że ktoś to napisze.Slim17 napisał(a):powiedział to ktoś kto ma hyundaia
Przecież on chamsko wyjechał... i nawet nie depnie tylko się wlecze.. Takie coś mnie osobiście też wkurza i nieważne czy by jechał 50, 60 czy 80 i tak musi hamować. A czy trąbił czy nie? Nie wiem ale jak mi ktoś zajedzie to też daje po klaksonie a na autostradzie dodatkowo mrugam długimi.yyy napisał(a):. A może jedzie 50 km/h w obszarze zabudowanym, a kretyn, kierowca ciężarówki trąbi.
yyy napisał(a):Mówisz tak, jak byś kiedykolwiek widział osobę inteligentną za kierownicą BMW. W tych autach same blachary, lub dresy. A za kierownicą Audi nie widziałem nikogo szczególnie ... rzucającego się w oczy. Miejcie zdanie, jakie macie.
Koniu napisał(a):Mentalność się zmienia.. Teraz prędzej w Audi spotkasz buraka.