W SLK dochodzą jeszcze do tego mniejsze przebiegi, tak więc samochód mimo wieku na lata, podobnie jak Mazda MX3.
Chyba literówka, chodzi Ci o MX5
2.0 170 konna pali od 8 do 11 litrów w mieście 2.0GT 210 koni spala litr więcej wersja 225 konna pali jeszcze mniej
Z całym szacunkiem ale nie piszcie takie pierdół. Zaraz zejdziemy do 3 litrów. 2.0 170KM w mieście łyknie 15 na miękko. Koniec w tym temacie.
Co do miękkiego dachu w MX5 myślę, że to jest nieco problem tj. trzeba odpowiednio o niego dbać, jeśli kupisz auto w ładnym stanie (również z dachem i całym mechanizmem w dobrej kondycji) i nie będziesz go zostawiał na tydzień pod gradem to będzie okej. Przy deszczach nie ma problemu, znajomy zakładał w Kadecie
![Very Happy :D]()
chociaż za niemałe pieniądze i sprawował się całkiem nieźle. Co do SLK, auto myślę godne uwagi, chociaż jak dla mnie to inna bajka, jest czym jeździć ale brakuje tej klasy co w MX5
W którym miejscu Golf IV ma świetne właściwości jezdne? to rozlazła klucha nawet w porównaniu do Focusa.
Z tego co wiem z testów i od znajomych dziennikarzy to najlepszym hot-hatchem jeśli chodzi o prowadzenie jest Megane RS, czasy okrążeń mówią same za siebie.
Porównanie Megane RS i Golfa
IV jest trochę nie na miejscu
![Smile :)]()