Witam, zastanawiam się nad samochodem do 20 tysięcy złotych które zastąpi mi Renault Megane II RS 2.0T 225KM 2007r praktycznie full opcja. Jeśli chodzi o nowe auto to dobrze aby miało: - Tylko benzyna, ewentualnie z gazem - +/- 180KM, najlepiej z turbo - >2000r - Dobrze gdyby to nie był volkswagen - W miarę dobre wyposażenie - Auta typu hatchback 3/5 drzwiowe
Auta klasy audi A4, passat oraz różne podobnej wielkości odpadają
Jesteście w stanie coś podpowiedzieć co można znaleźć ciekawego po RSce?
Myślę, że ciężko będzie coś znaleźć porównywalnego w tym budżecie. Możesz zerknąć na tę Astrę 2.0T. Może jeszcze Civic VII 2.0 lub Leon 1.8T (j eżeli w ogóle Seat wchodzi w grę).
Patrzyłem na Astre 2.0T ale z tego co wiem to występuje tam problem z braniem oleju No w sumie jak to w Oplu. Z zewnątrz auto ładne, ale środek nie do końca do mnie przemawia.
Seat Leon 1M 1.8T wchodziłby w grę ale no zbyt popularne auto oraz trochę bym się mimo wszystko cofnął. Civic jednak odpada, generalnie wolnossaki odpadły
Najgorsze, że nic nie widzę ciekawego co było by z turbo, w miarę świeżego i z ciekawym wyposażeniem
marek789 napisał(a):Jesteście w stanie coś podpowiedzieć co można znaleźć ciekawego po RSce?
problem w tym że tu trzeba patrzeć po realiach a nie tabelkach i cyferkach Ja mam do zaproponowania Peugeota 206 RC które zbije baty niejednemu 200+ z turbem
Druga propozycja Ibiza 6l FR
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Jaki jest najlepszy samochód na dojazdy do pracy? Jak dotrzeć z punktu A do punktu B zużywając jak najmniej paliwa i podróżując możliwie jak najwygodniej? TotalCarScore.com sugeruje skorzystanie ze stuprocentowo elektrycznego Nissana LEAF, który niedawno został ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.