Auto do 20 tysięcy - hatchback 5-drzwiowy, benzyna

23 Mar 2021, 21:10

Nie rozumiem tylko dlaczego główny wątek stanowi tu przebieg, skoro pytałam o coś innego. Aha, dodam jeszcze, że temat postu został zmieniony, bo niestety, ale temat nadany przy pisaniu przeze mnie brzmiał "Auto do 20 tysięcy". Nie wiem, czy to admin/moderator zmienił, czy stało się tak jakimś cudem automatycznie, wychwytując tagi czy cokolwiek (nie mam pojęcia, jak funkcjonują fora takiego "starego" typu).
Generalnie no cóż, cała dyskusja w mojej ocenie - dość nieprzydatna z wyjątkiem dosłownie kilku wypowiedzi forumowiczów, co spowodowała zapewne ta nieszczęsna zmiana tematu nasuwająca główny focus na przebieg...
Agatris
Nowicjusz

23 Mar 2021, 21:29

Koleżanko nie irytuj się tak. Najlepiej jak coś upatrzysz to wrzuć link. Spróbujemy coś doradzić ;)
sisinho17
Aktywny

Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: I30, ceed
Silnik: 1.5 tgdi
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

23 Mar 2021, 21:59

Agatris napisał(a):według większości tu zgromadzonych jestem jednak Januszem motoryzacyjnym

Bardziej Grażynką.

Ale to już taki standard poszukiwań na Polskę
do 20 000zł
rocznik od 2010 lub młodsze
przebieg do 150 000km lub mniej

A tu człowiek się doktoryzuje bo teraz kupić coś za granicą (tzn w DK) to dosłownie wszystko co ma dobrą benzynę jest sprzedane w 1 minutę od wystawienia..jest dosłownie czyszczone...przeważnie 3-6 tys Euro , przebieg do 250 000 km ..nawet auta po 8-9 tys Euro porezerwowane. :D a w PL szukanie złotego runa
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

24 Mar 2021, 00:48

Agatris napisał(a):temat nadany przy pisaniu przeze mnie brzmiał "Auto do 20 tysięcy". Nie wiem, czy to admin/moderator zmienił, czy stało się tak jakimś cudem automatycznie
poprawione :ok:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

24 Mar 2021, 14:17

Uff, może teraz będzie mniej zamieszania, dzięki! :D
Agatris
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sala koncertowa na czterech kołach
    Czasy klasycznego radia AM/FM i stosów kaset magnetofonowych zdolnych zaspokoić większość muzycznych potrzeb kierowcy dawno już minęły. W najnowszym Lexusie LS można znaleźć nie tylko styl nawiązujący do japońskiej ...