Auto do 20tys diesel albo lpg

07 Lip 2009, 13:19

To moje pierwsze auto ale zalezalo by mi zeby bylo przynajmniej z 2002 roku z dosyc malym przebiegiem najlepiej ponizej 100 000km... No i silnik zeby nie byl za duzy taki do 1600cm3...

Zastanawialem sie wstepnie nad Renault Megane z 2003r: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

albo jakims Seatem Ibiza: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Albo tez Peugeotem 206 tylko slyszalem ze sa bardzo awaryjne...
Benino
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

07 Lip 2009, 14:41

Ten seat jest całkiem niezły ale mam tu inne autko , [link do autogielda.pl wygasł]
CHEVROLET AVEO

[link do autogielda.pl wygasł]
FORD FIESTA
Te auto jest naprawde fajne tylko ze 3 - drzwiowe
A8
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Grd

07 Lip 2009, 20:36

Ford Focus w 2.0 z lpg (1,6 ma problemy z lpg)
Lukxxx
Początkujący

Miejscowość: Lublin

08 Lip 2009, 17:37

NIE POLECAM samochodu z instalacją LPG (i nie mam tu na mysli konkretnej marki). Zwłaszcza gdy jest ono uzywane. Wiele moich znajomych zakładało gaz i wyszli z tej inwestycji na DuŻyM minusie... jeżeli chcesz żeby auto było ekenomiczne najlepiej kup diesla. Wiadomo że jesli z takim cos złego się stanie koszty są dużo wyzsze niż w silnikach bezynowych, bo koszty siegają nawet 20 tys ale jezeli ktos nie ma ciezkiej nogi i dba o auto to idealna inwestycja.

Mam nadzeje, że troszke pomogłem :grin:
Pozdrawiam
Diesel
Nowicjusz

Miejscowość: Tomszów Mazowiecki
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

40-lecie Renault w Formule 1
    Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...
    NASCAR Camry w 4 odsłonach
    Atrakcją na targach SEMA 2017 stoiska Toyoty były wyścigowe Camry, które zaprezentowali topowi kierowcy NASCAR – Martin Truex Jr., Kyle Busch, Denny Hamlin i Daniel Suarez. Martin Truex oraz Kyle Busch startują ...