Witam wsyzstkich. Jak w temacie zastanawiałem się pomiędzy Audi A4 Allroad Quatro 4x4 2,5 TDI 180 koni, 150 PS bądź Merca C200 95 KW 120 PS. Poszukuję samochód żeby było można czym przycisnąć . Rodzaj paliwa to JEDYNIE ! DIESEL, nie chcę żadnego BMW z tego wyrosłem.
Ostatnio edytowany przez fazio0, 19 Wrz 2010, 15:57, edytowano w sumie 1 raz
Audicy do 25tys napewno nie kupisz,z Mercedesem tez będzie kłopot bo z tą jednostką co podałeś to występują nowsze wersje a one sie zaczynają od 25tys dopiero.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Licz że za ładnego musisz dać 6tys euro . Czyli ok 25 tys + wszystkie opłaty akcyza jest duża bo poj ponad 2l to wyjdzie cie takie auto minimum 30 tys jak nie wiecej
Powody, dla których warto kupić samochód klasy premium Kosztują więcej, ale oferują sporo w zamian. Auta luksusowe zapewniają prestiż, bardzo wysoki komfort i przyjemność z jazdy. Ich właściciele mogą także spodziewać się wyjątkowego traktowania w salonach i autoryzowanych serwisach ...
Tajemniczy LFA znowu na Nordschleife. Lexus szykuje nowe auto? Lexus ponownie wykorzystuje częściowo zakamuflowany model LFA do testów na Północnej Pętli toru Nürburgring. Nad czym pracują Japończycy? Czy to kolejna zapowiedź modelu LC F, czy po prostu próby ...
To za 30 może juz coś znajdziesz ciekawego . Tylko że w mercedesie nie bedziesz miał zabardzo czym przycisnąć prędzej bym szukał C220 cdi , albo C270cdi .
Czemu nie BMW? To z dobrego samochodu można "wyrosnąć"? W Niemczech auto Cię nie wyjdzie taniej, mówimy o dobrym aucie. 2.5 TDI V6 sobie opduść, bo to rupieć.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Też mi się wydaje, że to zła decyzja.
BMW w tym budżecie jest najlepszą propozycją, Mercedesa trudno kupić w dobrym stanie za te pieniądze(a poza tym łapie się na wyższą akcyzę bo nawet C200CDI ma pojemnośc 2.2) a 2.5 TDI w Audi to nie jest udana jednostka.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.