REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kris11kris12 napisał(a):Kia , Hyundai i Dacia zgodze sie że są to badziewia , ale co do Skody to sie grubo mylisz kolego . Jechałeś kiedyś jakąś skodą ?? Skoda to tańszy VW i najlepiej sprzedające sie samochody w polsce . Miałem kiedyś Octavie tour z 2008r 1.8T 150km , ze startu to beemki 3 litrowe objezdzałem . Wyglada jak wygląda ale jeździ sie naprawde bardzo przyjemnie .
dervu napisał(a):Jesteś anty, bo jesteś tępy, nie masz sensownych argumentów.
Bo tak, to sobie można kichnąć.
MajkPZM napisał(a):Nigdzie nie powiedzialem, że te samochody są złe, ale to są marki bez renomy, dla taniosci i dla ludzi, którzy nie przywiązują wagi do tego czym jezdzą, juz nie mowie o jakiejs przyjemnosci z uzytkowania samochodu.
andrewb25 napisał(a):Wbrew pozorom KIA i Hyunday robią calkiem przyzwoite samochody, Już nawet teraz stają się liczącym się konkurentem dla innych marek, a to dlatego że są trwałe i tanie.
Niektórzy wolą jeździć np. 2-3 letnim KIA niż 10-12 letnim AUDI czy VW
Nie każdego stać na Imprezę STI, więc bądź tak miły i zachowaj tego typu komentarze dla siebie. Generalnie czytam Twoje wypowiedzi w tym temacie i nie bardzo konkretyzujesz argumenty przeciw Skodzie. Wychodzi, że auto nijakie, dla panów 50+, nie kupować, bo kierowcy jeżdżą na halogenach i Skoda to nie jest marka samochodu.
A ja zawsze będę popierał ludzi, którzy srają na takie stereotypy i kupują na przekór innym.