REKLAMA
Witam
Mam ograniczony budżet niestety ale do 2500 musze znaleźć sprawne autko do przemieszczania się, wiadomo że w tej cenie nie ma co wymagać, ma być sprawny po to by jeździć:)
Szukam w województwie lubelskim bo nie opłaca się chyba wyruszać bo tak tanie autko gdzieś daleko w Polske (jestem z Lublina)
Przeglądając ogłoszenia znalazłem pare ofert i proszę o pomoc i wasze zdanie na ten temat.
Najpierw podam to co znalazłem jeszcze nic nie oglądałem ale zamierzam wybrać te oferty które warto się pofatygować i obejrzeć.
1. Renault 19, ponoć udany trwały model w Lublinie trafiłem na taką oto okazje -
[link do oferty na Allegro wygasł]
Jeżeli to wszystko prawda co pisze ktoś to wydaje się to ciekawa oferta
2. Mitsubishi Lancer -
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
też wydaje się ciekawą ofertą
3. Skoda Felicia - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Troche brzydal jak dla mnie ale za tą cene nie ma co wybrzydzać, pierwszy właściciel, bezwypadkowy też wydaje się to ciekawa oferta ja za tą cene
4. Opel Vectra A - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
według mnie bardzo ciekawa oferta, ponoć te Vectry to dobre ponad przeciętnie trwałe wózki
Co sądzicie o tych ofertach ? Może podajcie jakies konkretne swoje
I jeszcze mam pytanie apropo wszelkich opłat przy kupnie samochodu, prawko mam niedługo jakies pare miesięcy 26 lat, ile tak mniej więcej trzeba szykować kasy oprócz ceny samochodu, czyli rejestracje ubezpieczenia itp. Czy kupując auto za 2500 ze wszystkim zmieściłbym się w 3000 pln?