Jakie auto do 7000

23 Paź 2010, 18:35

mam juz 20 lat i posiadam juz 2 auto. niestety źle skończyło żywot bo zostało rozbite;/ teraz poszukuję auta do 7000 musi być 4 drzwiowy najlepiej sedan lub liftback. byłoby dobrze gdyby była elektryka i wspoma. silnik min 1.8 90 KM a max 2.0 150 KM. nie interesują mnie BMW i auta koreańskie oraz fiaty. chciał bym żeby to było auto japońskie lub niemieckie. tylko potrzebuję rady co wybrać po głowie chodzi: toyota, honda,mercedes,vw, audi,mitsubishi.
adrianjanek19
Nowicjusz

Miejscowość: szydłowiec

23 Paź 2010, 20:11

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - praktycznie to samo co VW tylko inne opakowanie.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Paź 2010, 11:34

Ja bym polecił Ci Passata b4 w tej cenie kupisz już zadbany egzemplarz, silniki są mocne w szczególności ten 1,8 90KM miałem golfa z tym silnikiem i jestem z niego zadowolony do tej pory. Teraz jeżdżę Passatem b4 z silnikiem 1,9td 75KM jest wygodny, duży i tani w utrzymaniu. Brakuje mu tylko osiągów mojego golfika.
artur.j
Nowicjusz

Miejscowość: Jędrzejów

24 Paź 2010, 11:44

Czemu nie beem?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

24 Paź 2010, 14:35

nie interesuje Cie bmw ale chcialbys zeby to bylo auto niemieckie aha.audi to nie wiem jakie chcesz kupic w tej cenie chyba 80.rozejrzyj sie za civic V gen.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

24 Paź 2010, 15:51

audi 80 b4 dlaczego nie. blacha jest ok.

[ Dodano: 24 Październik 2010, 15:57 ]
dlaczego nie BMW?? bez obrazy dla posiadaczy BMW. auta te są bardzo fajne ale jak dla mnie BMW to:
B - Bryka
M - Młodego
W - Wieśniaka

a ja jestem młody ale nie wieśniak:D jak się wozić to się wozić czymś co nie jest już traktowane jako wóz typowy na wieś. jak będę miał ponad 30 tyś to taka fura może podejść pod uwagę ale te tanie to jak już mówiłem z czym są kojarzone
adrianjanek19
Nowicjusz

24 Paź 2010, 17:00

Nie mam pytań..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

24 Paź 2010, 19:00

lepiej jezdzic audi 80 niz np BMW "trojeczka" w coupe ? zalosne

btw. sam szukam samochodu za kwote okolo 7 tys i wiem ze w tej cenie dobrego audi nie kupie, a jesli juz jakies bym kupil to raczej zabytek
dawid551
Początkujący

Miejscowość: Śląskie

24 Paź 2010, 21:43

Nie przesadzajmy,Audi 80 B4 znajdzie w db stanie za 7koła.
Barol
Awatar użytkownika

24 Paź 2010, 22:11

adrianjanek19 napisał(a):audi 80 b4 dlaczego nie. blacha jest ok.

[ Dodano: 24 Październik 2010, 15:57 ]
dlaczego nie BMW?? bez obrazy dla posiadaczy BMW. auta te są bardzo fajne ale jak dla mnie BMW to:
B - Bryka
M - Młodego
W - Wieśniaka

a ja jestem młody ale nie wieśniak:D jak się wozić to się wozić czymś co nie jest już traktowane jako wóz typowy na wieś. jak będę miał ponad 30 tyś to taka fura może podejść pod uwagę ale te tanie to jak już mówiłem z czym są kojarzone

A Audi i VW jeździ tylko arystokracja. :lol: Sorry stary, ale masz jakiś kompleks chyba, rozumiem, że jesteś z tego Szydłowca, które jest miastem i ma aż 11k mieszkańców? :mrgreen:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

24 Paź 2010, 23:27

jeśli chodzi o wypas może citroen xm ?
a jak ma być klasa to merc ofc
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

25 Paź 2010, 08:07

A jaki to jest Mercedes OFC :shock: jak już to jakaś 124 w db stanie za te pieniądze.
np [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

26 Paź 2010, 17:39

Trzeba mierzyc siły na zamiary i w tym przypadku kupno merca lub mazdy za 7 tyś troche mija się z celem. Pomyśl ile będziesz musiał dołozyc do tego interesu.
AutaCarmann
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

28 Paź 2010, 19:48

może i będzie coś należało dołożyć ale z tym się człowiek liczy bo za takie pieniądze nie kupie cacka. zorientowałem się że do 626 2.0Dcomprex chyba musiał bym sporo dołożyć bo turbinka jest felerna. tak słyszałem. zastanawiałem się głębiej nad autem i doszedłem do wniosku że japoniec wchodzi tylko w gre czyli:323f,626,primera,corolla e10,lancer,carisma,
adrianjanek19
Nowicjusz