Auto do 25k max (benzyna)

16 Maj 2017, 19:21

Witam,
Poszukuję auta do 22,23k. Z racji, ze robię rocznie do 15 tysięcy kilometrów interesuje mnie tylko benzyna. Wystarczająco dużo nasłuchałem się o silnika FSI, wiec odpadają. Mysle o Hondzie Civic 1.8 ( przy niej jednak budżet jest dość za mały), Fiat Bravo 1.4 i Mazda 3, 2.0.
Może macie jakieś inne, ciekawe propozycje?
Mam 24 lata i nie za bardzo interesują mnie auta typu kombii :P
n0name12
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nie mam
Paliwo: Benzyna

16 Maj 2017, 20:39

Bravo spoko, mazda spoko, civic tak jak napisałeś
Bliźniaczym autem do bravo jest delta
Masz volvo s40, accorda vii,
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

17 Maj 2017, 08:31

Silników FSi nie musisz się obawiać aż tak bardzo jak piętnowane jest to na forum i odsyłam do for danej marki i modeli gdzie doświadczeni Użytkownicy posiadający tą jednostkę powiedzą Ci o wszystkich usterkach i zaletach tego silnika, tutaj spotkasz się tylko z negatywnymi opiniami i ogólnymi stwierdzeniami osób które są teoretykami w tej kwesti , no może paroma wyjątkami.
Dabtuner
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak dbać o klimatyzację w samochodzie?
    Zadbana klimatyzacja odwdzięczy nam się dobrym chłodzeniem wnętrza samochodu i nie będzie przyczyną chorób dróg oddechowych. Co należy zrobić, aby uniknąć niespodzianek w upalne dni wyjaśniamy poniżej. Przegląd ...
    Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu.
    Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...