Auto do 25k max (benzyna)

16 Maj 2017, 19:21

Witam,
Poszukuję auta do 22,23k. Z racji, ze robię rocznie do 15 tysięcy kilometrów interesuje mnie tylko benzyna. Wystarczająco dużo nasłuchałem się o silnika FSI, wiec odpadają. Mysle o Hondzie Civic 1.8 ( przy niej jednak budżet jest dość za mały), Fiat Bravo 1.4 i Mazda 3, 2.0.
Może macie jakieś inne, ciekawe propozycje?
Mam 24 lata i nie za bardzo interesują mnie auta typu kombii :P
n0name12
Nowicjusz

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Nie mam
Paliwo: Benzyna

16 Maj 2017, 20:39

Bravo spoko, mazda spoko, civic tak jak napisałeś
Bliźniaczym autem do bravo jest delta
Masz volvo s40, accorda vii,
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

17 Maj 2017, 08:31

Silników FSi nie musisz się obawiać aż tak bardzo jak piętnowane jest to na forum i odsyłam do for danej marki i modeli gdzie doświadczeni Użytkownicy posiadający tą jednostkę powiedzą Ci o wszystkich usterkach i zaletach tego silnika, tutaj spotkasz się tylko z negatywnymi opiniami i ogólnymi stwierdzeniami osób które są teoretykami w tej kwesti , no może paroma wyjątkami.
Dabtuner
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają
    Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...