REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Autotesto napisał(a):Z Panem już zbędne dyskusje uskuteczniałem. Dziękuję więc za uwagi. Zapisałem sobie. Do rzeczy więc.
no tutaj faktycznie serwis będzie taniAutotesto napisał(a):VW Passat W8. Świetny silnik, świetny napęd 4x4 (nie taki sam, jak w innych Passatach
łysy napisał(a):Ja proponuję pozostać przy Octavii i poszukać jakiejś zadbanej 1.8 Turbo, samym programem bezpiecznie podciągniesz te 180KM, a w tak lekkim autku to naprawdę będzie mały potworek.
Pionek napisał(a):Moim zdaniem troche bezsensu przy budżecie 25k pchać się w starą Octavię bazującą na Golfie IV 1,8T bo w II generacji tej jednostki już nie było, takie coś jest dobre mając 15k
to może najlepiej Audi 80? bezsensu, jak ma Octavię 1 to chce coś nowszego, większego a nie klaustrofobiczne auto rodem z lat 90mike napisał(a):Ale nikt tutaj nie pisał, żeby wydać na Octavię I 25k. Czy zawsze trzeba wydawać całą kasę?
łysy napisał(a):Lovato34
Pionek napisał(a):co to znaczy?
Pionek napisał(a):No ale proponujesz starocia który powstał w 96 roku za 25k takie auto to chyba totalna głupota ciasne stare rozwiązania i z lat 90.