Auto do 3 tyś. tanie w utrzymaniu i małe spalanie

09 Wrz 2012, 08:57

Poloneza nawet pod uwagę nie biorę, ktoś popłynął ..

No te Renault 19 mi się podoba, problem tylko w tym że jest ich mało, a z kwestii osobistych nie mogę jeździć oglądać po 5 samochodów poza miastem, jedynie pod uwagę biorę wyjazd na giełdę.

Zdaję sobie sprawę, że w tej kwocie wybór jest ciężki i praktycznie złomowaty, więc może uda mi się wygospodarować jeszcze 2 tysiące, wtedy miałbym 5 i za to już coś konkretnego można dorwać.Choćby takiego Lanosa, czy jakąś Felicię albo Cordobę.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

10 Wrz 2012, 14:06

Jako stały formułowicz (nie anonimowa osoba na forum) mam od jutra do sprzedaży swoją Astrę 1995 kombi z lpg bez rdzy i z OC zapłaconym do czerwca przyszłego roku.Auto naprawdę jest zadbane,mam je 4 lata i gaz ma 4 lata. Kupiłem teraz żonie auto z klimą ,bo chciała.Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej to pisz na prywatną wiadomość.To auto jest na foto w moim avatarze.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG

10 Wrz 2012, 14:30

I z tego co pamiętam ma pewną historie.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

10 Wrz 2012, 19:11

No gdzie .. Szukam pierwszego autka na początek a tu kombi :D

Decyzję podjąć podjąłem, czekam tylko na gotówkę i wtedy rozglądam się za autem. Głównie za sprawą użytkownika Barol wiem co i jak ;)
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fiat Tipo - funkcjonalność, prostota i charakter
    Fiat Tipo kończy 30 lat, umocniony sukcesem w kluczowym segmencie C, w którym Fiat od zawsze był liderem, stanowi doskonałą odpowiedź na współczesne i przyszłe wyzwania rynku. Premiera Fiata Tipo miała miejsce ...
    Audi Q8 e-tron edition Dakar
    Zainspirowany najważniejszym rajdem pustynnym na świecie, Audi Q8 e-tron edition Dakar wyróżnia się swoją unikalną stylistyką i wyjątkowymi funkcjonalnościami. Zewnętrzny design tej specjalnej edycji przyciąga uwagę ...