Ja bardzo proszę nie powtarzać mitu o "dostępności części do Japończyków"... to nie czasy PRLu... Aktualnie do Mazdy, Hondy, Mitsubishi jest mnóstwo części, wszelakiej maści, od OEM po tanie zamienniki.
Ja bym brał Colta. O CA chodzi? Jeśli tak, mam do niego pakiet Cyborga na sprzedaż JDM w czystej postaci, gdyż Mitsubishi Mirage Cyborg wychodził tylko w Japonii, z motorem MIVEC
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Inauguracja sezonu WSMP. Szybkie auta, mocna obsada, zwycięska Rdest 120 zawodników i zawodniczek, goście z zagranicy, piekielnie szybkie auta i zacięta rywalizacja w pucharach - w pierwszy weekend lipca na Torze Poznań rozpoczął się sezon Wyścigowych Samochodowych Mistrzostw Polski. ...
Chodzi o CJ0 generalnie chce zamienić swoje auto na tego colta albo civica Civica ciężko trafić w dobym stanie i nie zajechanego wiekszośc to zajechane szroty wciągające olej
duzo to pali ? bo moja astra w mieście z silnikiem 1.8 16v pali tak 8,15 L w mieście coś koło tego. naczytałem się że te colty potrafia palić mniej więcej tyle samo z tym że silniki mniejsze i moc mniejsza. CJ0 mi sie podoba chętnie kupię takiego albo zamienie się autami http://coltmania.pl/viewtopic.php?p=175885#175885
Niestety nie wiem, ale zapytaj śmiało na coltmania.pl - chłopaki pomogą i podpowiedzą dokładnie
1,8 mówisz? W Colcie to będzie GTi i powiem tak... to jest rakieta... Jeździłem CA 1,8 GTi (wybebeszony cały tył) i byłem naprawdę zdziwiony przyspieszeniem. Ponad 140 shamowanych koni robi sporo zamieszania!
ps. nie zauważyłem linka
I jeszcze przykładowe ogłoszenie z motorem 1,6: [link do oferty na Allegro wygasł]
wiesz co do linku to spoko tylkoo w takim kolorze mnie to nie kręci... wiem wybredny...ale jakoś nie widze siebie w aucie z takim kolorem a co do COLTA CJ0 too z tego co wiem to najwiekszy silnik to był 1.6 103 Konie ;P
astra też się super rozpędza ;P nie czepiam się tego tylko wiesz , dojazd na uczelnie więcej kosztuej taką astrą , chciałbym coś mniejszego ale też w miare mocnego ale żeby mniej spalało
1,8 silnik w astrze i spalanie w mieście 8,15...hahaha chyba średnio! kogo Ty chcesz oszukać ? Masz mi udowodnić te spalanie , silniki 1,4 albo 1,6 potrafią wchłonąć 9-10l w mieścinie wiec bez takich bajek.
Pomyliło Ci się chyba z Civicem 1,5 eko Vtec - te to potrafią pomimo swojej mocy i pojemność spalać 8l w mieście albo nawet mniej ale nie asterka 1.8
Tak, bo ty jesteś ekspert i wiesz, że mimo wszystko zawsze spali nie mniej niż 9l... Zależy kto jak jeździ w mieście i jaka to jazda w mieście, duże miasto, małe miasto, małe korki, duże korki. Takie pierdzenie na nic się nie zda.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.