Auto do 3 tyś. zł

08 Lis 2017, 20:54

Tak, wiem - zadanie prawie nie możliwe. Poszukuję samochodu za małe pieniądze. Będzie to mój pierwszy samochód(posiadam doświadczenie w prowadzeniu). Mam 20 lat, więc preferowałbym coś z małą pojemnością z powodów wysokiego OC. Trasy, jakie będę wykonywał to min. 10 km. Wątpie, że w tej cenie jest możliwość nabycia auta z LPG w miarę dobrym stanie, jednak nie odrzucam takich propozycji. Jestem z okolic Radomia, mogę dojechać do ok. 50 km (jeżeli będzie coś naprawdę ciekawego, może być i do 100). Dziękuję z góry za propozycje. :D
culiner
Nowicjusz

Auto: Nie mam

08 Lis 2017, 21:02

Od siebie polecę Renault Megane I przed liftem-za te pieniądze możesz spokojnie coś trafić z LPG,silnik 1.6 e jest spoko-miałem taki w mojej megance coupe była w lpg i mimo 10 lat na lpg nie było z nią problemów :)
Powers
Początkujący

Auto: Opel Vectra C GTS
Silnik: 1.8 122KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

08 Lis 2017, 21:11

Na Twoim miejscu poszukiwania rozpocząłbym od przeprowadzki :naughty: Dobra, żartowałem :mrgreen:
[link do oferty na Olx wygasł] pewnie handlarz ale Mirki to wdzięczne wozidełka, można zerknąć.
[link do oferty na Olx wygasł] słabe zdjęcia ale może coś z tego będzie.
[link do oferty na Olx wygasł]
Szatynbury
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 01 2007
Przebieg/rok: 12tys. km
Auto: VW Passat B5 FL
Silnik: 1.9TDI AVF 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

08 Lis 2017, 21:18

Micra i Twingo całkiem sensowne.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

08 Lis 2017, 21:34

Renault Twingo naprawdę fajne (nawet klima :ok: ). Trochę jedynie mnie przeraża w Micrze ten silnik taki wyczyszczony.
/Edit:
Wpadłem jeszcze w okolicach Ostrowca na Pegouta 106. Czy warty waszym zdaniem uwagi?
culiner
Nowicjusz

09 Lis 2017, 13:38

W sumie może trochę się zapędziłem z tymi 50 km. Myślę, że może spróbować poszukać czegoś lokalnie (Radom +5km).
Fiat Punto [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - trochę przerysowany z boku, jednak aż tak o walory estetyczne nie dbam, warto zobaczyć?
Ew. inne propozycje, bo na co nie spojrzę to wydaje mi się że handlarz... :x

/Edit:
Micra Nieaktualna,
Twingo - sprzedaje bo auto stoi rzadko używane, kupione dla kobiety pół roku temu. Drugie opony bez felg, podobno ma jakąś małą rdzę na progach "wielkości złotówki".
culiner
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Magazyny energii z baterii samochodowych
    Toyota i Chubu Electric Power zawarły porozumienie w sprawie wspólnej budowy systemu magazynowania energii Storage Battery System na przemysłową skalę. Zostaną w nim powtórnie wykorzystane akumulatory z samochodów ...

09 Lis 2017, 16:04

Punto II za 1900zł odpuść,wpisz sobie nr telefonu w google.. Pomoc Drogowa, Myjnia Samochodowa, Skup i Sprzedaż Aut. Reszty chyba nie muszę mówić.

Zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - świeży gaz i opłaty tylko zdjęcia porażka..
[link do oferty na Olx wygasł] - opłaty na prawie rok,widać trochę rudej ale czego wymagać za te pieniądze.
[link do oferty na Olx wygasł] - znowu długie opłaty.
[link do oferty na Olx wygasł] - obejrzałbym w pierwszej kolejności.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

12 Lis 2017, 11:51

Dzięki za propozycje. Udało mi się obejrzeć jedynie clio z zaproponowanych (jeszcze jakas Micre w okolicy znalazlem). :lol: Totalny złom. Muszę zwiększyć budżet i znaleźć coś co nie jest trumną na drodze. Dzięki za pomoc. :wink: Można zamknąć.
culiner
Nowicjusz

12 Lis 2017, 12:38

Za 3k spokojnie kupisz auto do jazdy :wink:
Barol
Awatar użytkownika