REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
szczerze to skupiłem się bardziej na starszej siostrze, ale to też jest opcjaszybki napisał(a):A nie myślałeś o Megane 3 2,0tce opcji kombi albo 5drzwiowej.
280 koników w takim aucie musi nieźle pracować. Ogólnie samochód ma jakieś wady, że napisałeś "Znam większość zagrożeń płynących z posiadania Meganki3"? I czy montaż LPG zakładając że prędzej czy później podnioslo by się moc miał by sens?szybki napisał(a):Mógłbyś go fajnie podkręcić :
Pomijając to że ich prawie nie ma w AWD ( a jak już miałbym taki brać to tylko w tej wersji) to przed lifty głównie chodzą do 30k a po 2007 roku już trochę drożej. Nie będę ukrywał że jednak trochę mi ten pomysł z głowy wypadł. W podobnej cenie można znaleźć samochód 5+ lat młodszy który tez zapewni frajdę.szybki napisał(a):Nie wiem tylko jak kwotowo bo w Volvo manuale w opcji 2,5t są cenione.
No takie połączenie 1.8t 4x4 było by fajne, przede wszystkim zimąTrevor napisał(a):Borriss zerknij na Audi A4 B7 1,8T
Borriss napisał(a):szczerze to skupiłem się bardziej na starszej siostrze, ale to też jest opcja
Borriss napisał(a):280 koników w takim aucie musi nieźle pracować. Ogólnie samochód ma jakieś wady, że napisałeś "Znam większość zagrożeń płynących z posiadania Meganki3"? I czy montaż LPG zakładając że prędzej czy później podnioslo by się moc miał by sens?
Borriss napisał(a):Pomijając to że ich prawie nie ma w AWD ( a jak już miałbym taki brać to tylko w tej wersji) to przed lifty głównie chodzą do 30k a po 2007 roku już trochę drożej. Nie będę ukrywał że jednak trochę mi ten pomysł z głowy wypadł. W podobnej cenie można znaleźć samochód 5+ lat młodszy który tez zapewni frajdę.
A jak wygląda sprawa z miejscem z tylu w coupe? Dwie normalne osoby usiądą za sobą i wytrzymają z 3h jazdy (za mną to nawet nie liczę, jak w peugeocie ledwo ktoś wchodzi)? Miejsce na nogi jak w HB, czy jest krócej?szybki napisał(a):A nie myślałeś o Megane 3 2,0tce opcji kombi albo 5drzwiowej.