REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Borriss napisał(a):Zdaje sobie sprawę, że utrzymanie takiej laguny będzie mniej kosztować niż załóżmy takiego lexa
franccc napisał(a):Zaczynając liczyć po zrobieniu remontu blacharskiego
szybki napisał(a):Akurat ten lex będzie najtańszy w utrzymaniu z Twoich propozycji
szybki napisał(a):tak przy tym Lex Gs mk2 już nie bardzo
franccc napisał(a):Zaczynając liczyć po zrobieniu remontu blacharskiego
franccc napisał(a):Laguna to najsensowniejsza opcja
Borriss napisał(a):Czytałem tutaj na forum, że eksploatacja gs430 wychodzi podobnie co gs300, czy warto w razie czego zatrzymywać się na trzysetce??
Borriss napisał(a):Marka premium z segmentu E z tańszą eksploatacją niż Focus czy laguna .
Borriss napisał(a):Ma ten samochód jakieś droższe bolączki??
Borriss napisał(a):( w planach mam także zmianę motocykla).
Borriss napisał(a):Nie będę ukrywał, że jestem trochę w szoku. Marka premium z segmentu E z tańszą eksploatacją niż Focus czy laguna .
Mariuszekk napisał(a):O tym to sie przekonasz jak podjedziesz na pierwszy serwis.
Ogólnie stawiam że Laguna będzie najtańsza - zwykłe r4 trubo (F4R) (i zapewne też najmłodsza)
I tu czar prysł, mam 195 cm wzrostu, ale jeśli pozycja za kółkiem będzie podobna do peugeota to jestem w stanie zaakceptować.franccc napisał(a):Od razu tylko zaznaczę, że jeśli masz np. 190 wzrostu to wygodnej pozycji w lagunie raczej nie znajdziesz.
Myślę że moja xj600 raczej cię nie zadowoli hah.franccc napisał(a):jakby co to szukam cbr 650f
Myślę, że tak. Chociaż po przejażdżce a6 c7 3.0tfsi troche się zapragnęło tego zapasu mocy. Ale niestety spóźniłem się z czasami gdzie mozna bylo takiego gsa za mniej niz 30k znaleźć.szybki napisał(a):Sadzę że się nie przekona bo pisałem w czasie przeszłym obecnie odradzając szukania tego auta.
Borriss napisał(a):I tu czar prysł, mam 195 cm wzrostu, ale jeśli pozycja za kółkiem będzie podobna do peugeota to jestem w stanie zaakceptować.
Borriss napisał(a):Myślę że moja xj600 raczej cię nie zadowoli hah.
Borriss napisał(a):tu czar prysł, mam 195 cm wzrostu, ale jeśli pozycja za kółkiem będzie podobna do peugeota to jestem w stanie zaakceptować.
Borriss napisał(a):Chociaż po przejażdżce a6 c7 3.0tfsi troche się zapragnęło tego zapasu mocy
Borriss napisał(a):Ale niestety spóźniłem się z czasami gdzie mozna bylo takiego gsa za mniej niz 30k znaleźć.
Borriss napisał(a):Myślę że moja xj600 raczej cię nie zadowoli hah.
Myślę że i tak takie wyjazdy raczej będą naprawdę sporadyczne więc do przeżycia, a wyjazdy 200km+ będą naprawdę sporadycznie. Na pewno się przymierze, ale też poszukam jakiś innych modeli.szybki napisał(a):Sporo podróżowałem laguną 3 z kolegą on 193cm ja 180cm dla mnie super kolega ciągle marudził.
też staram się w miarę podchodzić do tego z podobnym podejściem, ale obecnie nie jestem stanie sobie pozwolić na 2 samochody więc trzeba znaleźć jakiś kompromis.szybki napisał(a):Ja na szczęście doprowadziłem swoją "głowę" do wywalenia na to Rozdzielam sobie motoryzację na kilka półek i do jazdy daily wystarczy mi hybryda albo jakiś zamulacz 1,6.
jak kupowałem to byłem studentem bez uprawnień na coś mocniejszego. Więc nie było za bardzo możliwości na coś szybszego.szybki napisał(a):O to spokojny chłop jesteś
Borriss napisał(a):też staram się w miarę podchodzić do tego z podobnym podejściem, ale obecnie nie jestem stanie sobie pozwolić na 2 samochody więc trzeba znaleźć jakiś kompromis.