Auto do 30 tys. - więcej informacji w środku

08 Maj 2014, 13:32

Jak na razie faworytem jest Toyota Avensis i Honda Accord ze wskazaniem na ten pierwszy.
A co powiecie o Volvo ? Powiedzmy takie Volvo s40 z silnikiem 1.8 albo 2.0 ? Spełni on moje wymagania ?
geobks
Nowicjusz

Miejscowość: Polska B
Auto: Skoda Felicia
Silnik: 1.6 75KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

08 Maj 2014, 15:44

Avensis II już nie jest takie trwałe, choć nie jest złe :wink:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

12 Maj 2014, 16:45

Ja dla moich pracowników wybrałem Toyotę Avensis. Jest ekonomiczna, łatwo się prowadzi i nie sprawia problemów podczas parkowania (ma wmontowane kamery i czujniki odległości). Nie boję się już, że firmówka będzie obd rapana. :D :D Wszyscy wiemy jak to jest z parkowaniem w mieście. A Wam jak się sprawdzają te kamery parkowania?
tom88
Obserwowany

Auto: Toyota

12 Maj 2014, 20:55

Panowie przyszedł mi do głowy jeszcze jeden samochód:

Toyota Corolla X, z silnikiem 1.6 132KM. Co powiecie o tym aucie ? Patrzę na raporty spalania, to bardzo mało pali. Jak z jego awaryjnością, niezawodnością? Co będzie lepsze ? Avensis czy Corolla ?
geobks
Nowicjusz

Miejscowość: Polska B
Auto: Skoda Felicia
Silnik: 1.6 75KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

12 Maj 2014, 21:22

Dlaczego wybrałem toyotę? Bo jest niezawodna. To dla mnie największy priorytet. I aż oczy się cieszą jak wszelkie rankingi, zgodnie jak jeden mąż wskazują na Toyotę. Szczerze, dla mnie najlepsze wykonanie samochodu.
tmk30
Nowicjusz

Auto: Toyota Auris

12 Maj 2014, 21:31

Przy zakupie samochodu zależało mi, żeby miał był pakowny. Wybrałem Toyotę Avensis. Nie uwierzycie jaki ma przestronny bagażnik. Wreszcie wszystko się mieści!! :D :D
auron
Nowicjusz

Auto: Toyota Auris

12 Maj 2014, 22:36

Auris niezawodna? :shock:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra