Typowa gadka fanaboya, szkoda tylko, że to są powszechnie znane problemy tego modelu. Zawieszenie pod względem prowadzanie jest przeciętne, nie robi szału, za to pod względem komfortu jest beznadziejne.
Z pewnością warto obejrzeć. Auto z PL salonu i serwisowane. Sprzedawca wie co się z nim działo. Taki handlarz z kolei nic nie wie, a jak coś przy nim robił to i tak Ci nie powie
Patrzyłeś może na Toyote Avensis ( II generacja do 2009r.) Polecam najmniej awaryjny silnik 1,8. Jeśli chodzi o paliwo to najlepiej benzyna (mniej problemow niz z olejem napedowym) Co do samego samochodu to moim zdaniem jest to najlepszy wybór w tej cenie, jeśli chcesz poznać opinie innych uzytkownikow tego samochodu podsyłam link [link do autocentrum.pl wygasł] (ja sie nie wypowiem bo pisze to co wiem od znajomych mechaników
Podłączanie akumulatora – przeczytaj, zanim popełnisz błąd Z pozoru prosta czynność, jaką jest podłączanie akumulatora, może doprowadzić do awarii i niebezpiecznych sytuacji. Oczywiście tylko wtedy, gdy nie będziemy przestrzegać odpowiednich zasad! Dlatego warto dowiedzieć się, jak ...
Eliminujmy pijków za kierownicą Apeluję do wszystkich - nie pozwalajmy komuś, kto wypił alkohol wsiadać za kierownicę - nawet jak jest to nasz najlepszy znajomy, kóry wypił kilka piw na imprezie i postanowił pojechac do domu. Od tego są taryfy. A jak wiemy, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.