REKLAMA
Witam.
Na auto posiadam 30tys zł.
Szukam czegoś oszczędnego ale żeby miał siłę. Ważne to 4drzwi. Miło by było coś z napędem na 4koła.
Co byście mi polecili?? Gustuje raczej w niemieckich autach, również Alfa i Jeep.
POzdrawiam
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
shikoba napisał(a):Szukam czegoś oszczędnego ale żeby miał siłę. Ważne to 4drzwi. Miło by było coś z napędem na 4koła.
Co byście mi polecili?? Gustuje raczej w niemieckich autach, również Alfa i Jeep.
shikoba napisał(a):Jeździłem e46 coupe 330ci i to ma być z podobnej półki spalania lub mniejszej. Ale chce coś /5 drzwiowego oraz na bardziej miękkim zawieszeniu. Bo w e46 miałem M-Technic.
shikoba napisał(a):eśli chodzi o autko jakie głównie chodzi mi po głowie są to S6 4.2 oraz s8 4.2.
Z bardziej terenowych i również 4x4, przypadł mi do głowy Grand Cherokee II ze skrzynią quadra-drive. Niema to być auto tylko w teren, bo auto w 99% jeździłoby po asfaldzie.
Nie wiem jak wypadała by BMW e39 4.4 280km (tylko tu szukałbym sedana z seryjnym M-pakietem)
Geniodekt napisał(a):Czemu Imprezę GT ? Toż to staroć, w dodatku okrutnie rdzewieje.