REKLAMA
Za parę dni mam egzamin na prawo jazdy, i szukam auta jako moje pierwsze "nowe", pisząc z kolegą doradził mi meganki bo z reguły są zadbane i "mało awaryjne" co do awaryjności można by się kłócić, no ale ja nie o tym, co myślicie o tym egzemplarzu :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Szukam auta które pojeździ najbliższy rok, (do końca przyszłych wakacji wtedy może uda mi się uzbierać na kolejne) jeżeli coś z tą meganką będzie nie tak, możecie pomóc mi w szukaniu jakiegoś dobrego ale i taniego autka najlepiej na śląsku bo tu mieszkam i nie chcę jeździć za daleko po samochód za kilka klocków. Do dyspozycji mam 3500, jeżeli opłacone będzie do przyszłego roku da rade nawet do 3800, ale podstawą jest te 3500, myślałem o autku w miarę mocnym (jak na "Świeżaka" za kierownicą) aby chociaż te 100 KM miał.
Wcześniej miałem na oku: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
ale jestem do niego sceptycznie nastawiony bo mam obawy że brał udział w jakiś wyścigach, i silnik może być na skraju zajechania, jakie macie opinie na temat tego seacika.
Proszę o pomoc w wyborze, polecajcie, podsyłajcie linki, wyrażajcie swoje opinie, na temat tych 2 wyżej
z góry dzięki