Auto do 40 tys

08 Sie 2019, 07:58

Dzień Dobry!

Szukam autka do 40 tysięcy i postanowiłem się tutaj skonsultować :) Mam nadzieję, że znów uda się pomóc ;)

Jak jeżdżę?
Głównie do pracy - około 15 km w jedna stronę, trasa miejska. Jakiś raz na 2 tygodnie jadę do rodziny autostradę (około 100 km w jedna stronę). Poza tym raz na pół roku dłuższe trasy do około 500 km w jedna stronę

Czego potrzebuję?
Na ten moment jesteśmy z żona tylko w dwójkę ale zakładamy, że pojawi się dziecko więc fajnie jakby autko to uwzględniało i zapewniało odpowiednia przestrzeń bagażowa. Do marki nie jestem przywiazany więc w sumie bardziej mi zależy na niezawodności i pewności danego modelu ;)

Czy maja Państwo jakieś propozycje?;) bo nie wiem od czego zaczać poszukiwania do końca :P
WitekB
Nowicjusz

Prawo jazdy: 17 12 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Chwilowy brak :)

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowy Lexus IS oraz IS F w 2021 roku?
    Wiele wskazuje na to, że Lexus IS w najbliższych latach doczeka się następcy. Najnowsze informacje wskazują, że auto czekają spore zmiany - zostanie oparte na platformie TNGA, otrzyma nową turbodoładowaną jednostkę benzynową ...
    Hybrydowy Yaris hatchback
    Wraz z premierą Yarisa czwartej generacji rozpoczyna się nowa epoka dla tego modelu. Nowy hatchback to na tle poprzednich generacji prawdziwa rewolucja. Jednocześnie jednak świetnie się wpisuje w historię miejskiej Toyoty. ...