Poświęciłem odrobinę czasu na ten i podobne tematy. Wiele osób sugeruje Daewoo Lanosa. Od zawsze to autko, po prostu mi się nie podobało, kojarzyło mi się z takim ciemnozielonym "wozidełkiem" (chyba ten kolor dominuje
![Szczęśliwy :D]()
), zupełnie nie brałem go pod uwagę, tym bardziej, że nigdy nikt mi go nie polecał. Mimo wszystko poszedłem po rozum do głowy i nieco bliżej przyjrzałem się temu autu, czytałem opinie użytkowników, przeglądałem oferty sprzedaży. Szybko odmieniłem swoje zdanie na temat Lanosa. Nie jest to wcale najbrzydsze auto, mając właśnie około 4000zł można nieco nieśmiało rozglądać się za dobrze utrzymanym egzemplarzem ze 100 konnym silnikiem i instalacją LPG. Zaskakuje mnie stan tych aut, wiadomo, trudno snuć daleko idące wnioski tylko po obejrzeniu internetowego ogłoszenia, ale prostu widać, że te auta są jednak nieco nowsze i można mieć nadzieje, że uda się znaleźć coś, co posłuży jeszcze sporo czasu. Bywa, że najprostsze rozwiązania są najlepsze, ale trzeba na nie wpaść. Ja bardzo długo byłem ślepy
![Uśmiechnięty :)]()
Rozważałem poszukiwania jakiegoś Audi 80 albo Renault Laguna I o którym wcześniej wspomniałem. Teraz myślę, że poczciwy Lanos może okazać się strzałem w dziesiątkę, może banalnym, ale mając do dyspozycji tak skromne środki chyba najlepiej jest kierować się rozsądkiem.. Myślę, że niebawem jeszcze się odezwę, może doradzicie mi coś kiedy będę miał na oku konkretne ogłoszenia.