Panowie na razie jestem w trakcie czekania na wypłatę, ale postanowiłem przejrzeć ogłoszenia i znalazłem chyba świetną sztukę i jestem zdecydowany ją obejrzeć: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] A wy co o niej myślicie, bo wydaje mi się, że okazja.
A ja bym się sto razy zastanowił.Mechanicznie ok ale sam właściciel pisze,że "niszczeje w zastraszającym tempie". Czyli za rok blacharz i lakiernik...i przyjdzie wydać 2k...,a auto nadal będzie warte 2,5k...
Akurat powstrzymanie korozji kiedy jest ona już widoczna nie jest takie proste. Zawsze są to koszta.
Najlepiej jakby to były tylko przednie błotniki - wymienić cały błotnik to żaden koszt, ale chyba wiemy dobrze, że na błotnikach widać, ale nie jest to "pierwsza" oznaka
Niebezpieczny wschód słońca Nisko położone słońce w okresie jesiennym może oślepiać kierowców i powodować niebezpieczne sytuacje na drodze. Szczególnie niebezpieczne jest pierwsze 15-45 minut po wschodzie słońca. Ryzyko oślepienia wzrasta ...
Znafcy że aż ręce opadają,zobaczył kilka pordzewiałych Felicji i gada że wszystko gnije ostatnio oglądałem tą Felicje [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] i tak naprawde tak była zgnita że blacha była zdrowiusienka.. no ale przecież one rdzewieją.. aż żal to czytać..
Rzadko która Felicja nie ma kłopotów z korozją.Pojawia się nagle i w ciągu 2 sezonów karoseria jest pełna wykwitów. Dokładnie według takiego samego schematu jak w Nissanie np. Almera N15.
A niektórzy...zobaczyli jedną zdrowa Felicję i twierdzą ,że one nie gniją...
artur73 napisał(a):Rzadko która Felicja nie ma kłopotów z korozją.Pojawia się nagle i w ciągu 2 sezonów karoseria jest pełna wykwitów.
Dokładnie tak jak napisałeś. Miałem do czynienia z felicją, jak zacznie gnić to jest to proces nie do zatrzymania. Części bardzo tanie lecz kiepskiej jakości, często się psuje. Silnik 1.3 to totalny muł.
No niestety dzień po ogłoszeniu dzwoni do mnie facet, że felka sprzedana. Widać albo naprawdę była godna zakupu, albo kupił ją jakiś handlarz z Ciechanowa i teraz wystawi za większą cenę .
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.