Ano właśnie...
Dlatego ja zawsze próbuję ludziom uzmysłowić by ruszyli trochę makówkami, że najtańsze egzemplarze to nie są OKAZJE tylko MINY, i że szybko to co tanie robi się drogie i kosztuje dużo powyżej oczekiwań.
Ludzie (kupujący) nie szanują swoich pieniędzy, tzn wydaje im się że szanują a jest odwrotnie, co widać po 80% pytać w dziale kupię. Większość linków jest totalnymi minami nawet patrząc na nie, nie trzeba oglądać z bliska, a zazwyczaj oględziny tylko pogrążają ten stan, ale ludziska myślą, że to oni akurat jako ten promil szczęśliwców znaleźli okazję
![Kwaśna mina :/]()
Jest to smutne, naprawdę, że ludzie mając na samochód 2-3-5 tyś zarobili te pieniądze dość ciężko i wydawałoby się że każdy grosz się liczy, więc zamiast kupić coś na miarę swojego portfela co będzie "miało ręce i nogi" szukają wśród najtańszego złomu, a potem wypisują w necie jak ta czy tamta marka to zła jest. Przecież mając 3 tysia jak można kupić chociażby dostateczną Vectrę B?No nie da się...ale niektórzy twierdzą inaczej oburzając się jak ktoś im napisze wprost co o tym sądzi. Za 3 tysia to można właśnie jakieś punto 1 itp samochody kupować. Ja wiem że chciałoby się "tanio" odrobinę luksusu, ale jak sama nazwa wskazuje luksus kosztuje i trzeba zdać sobie z tego sprawę.
Ten mondeusz na czarnych blachach wygląda całkiem poczciwie, rocznik może leciwy, ale przy autach >15lat rocznik to najmniejsze zmartwienie...
Kupuj rozważnie, unikaj chwytów i sztuczek, nie daj się nabrać. Nie bądź JELENIEM.