Auto do 45 tys BRUTTO w Leasing

09 Maj 2019, 11:34

Witam,

Poszukuje dla swojej rodziny 2+1 samochodu. Nie mam żadnych wymagań co do wersji nadwozia, ale zależy mi na tym, aby było w nim trochę miejsca.

Samochód do kwoty 45 000 zł BRUTTO z możliwością Faktury VAT, aby móc odliczyć. Wiek samochodu maksymalnie z 2015 roku. Interesuje mnie silnik benzynowy lub LPG. Z racji tego, że samochód będzie jeździł w większości po mieście, mimo wszystko chciałbym, aby miał odpowiedni stosunek mocy do masy, żeby nie był przysłowiowym "mułem".

Myślałem o Astra J czy macie może jakieś inne typy? Wersja 1.4 Turbo z LPG lub wersja benzynowa 1.4 T lub wersja 115to konna.

Jakieś propozycje? Najlepiej w odległości do max. 200km od Katowic.

Rozważam zakup czegoś z oferty Master1.

Myślę o Astrze, ewentualnie Skoda Octavia z silnikiem 1.4 TSI 150km. Co myślicie?
Saloniki
Nowicjusz

10 Maj 2019, 12:01

Ktoś ma jakieś opinie odnośnie Skoda Octavia 1.4 TSI 150km? Jakieś inne sugestie?
Saloniki
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Renault ZOE Riviera - seria limitowana
    Seria limitowana Riviera została opracowania na bazie wersji Intens wzbogaconej o ekran dotykowy EASY LINK 9,3”, funkcję Easy Park Assist oraz kamerę cofania. ZOE Riviera jest natychmiast rozpoznawalne po nowym kolorze ...
    Wörthersee 2017 - doroczny zlot miłośników GTI
    Nad jeziorem Wörthersee w Austrii odbywa się co roku największy zlot samochodów Volkswagena w wersji GTI. W tym roku prawdopodobnie to niezwykłe święto odwiedzi około 200.000 fanów. Volkswagen przygotował ...