Auto do 45tys ZL

22 Lut 2020, 19:17

Witam wszystkich

Nazywam się Dominik, jestem nowy na forum.

Na pierwszy temat chciałbym pomoc w wyborze mojego przyszłego pojazdu.

W chwili obecnej mam Opla vectra C 120k, chciałbym go zmienić tego lata na mocniejszy samochód.

Planuję pozostać po niemiecku (przed oplem miałem audi a6 quattro 1998), ponieważ rzadko byłem rozczarowany

Mój budżet to 45 tys, maksimum50 tys., Patrzę na modele takie jak Audi A4 B8 lub Mercedes klasy S.

Chciałbym wiedzieć, jaki model i na jaki rodzaj paliwa najlepszy do moich oczekiwan, chciałbym pojazd z minimum 200 końmi, robię 20 000/25 000km rocznie
sedomi1
Obserwowany

22 Lut 2020, 19:27

Między A4 a s klasse jest przepaść jeśli chodzi o wielkość i w sumie koszty również. Wymyśl najpierw czego chcesz
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus NX w pogoni za dziecięcymi marzeniami
    Jak trafić klipem reklamowym do inteligentnych odbiorców? Zbudować przekaz na pozytywnych uczuciach, wprawić w wibracje poczucie humoru i szybko zakończyć niespodzianką. Taki właśnie jest nowy, 30-sekundowy film reklamujący ...
    BMW Concept 4 Coupe: elegancja, dynamika i indywidualizm
    BMW Concept 4 Coupe, który będzie miał swoją światową premierę właśnie na salonie NAIAS 2013 w Detroit, pozwoli na wczesne spojrzenie w przyszłość średniej wielkości samochodu sportowego z nadwoziem coupe. Jego elegancja ...