Auto do 4k, Bydgoszcz

05 Wrz 2019, 12:54

Szukam dla siebie drugiego samochodu do 4000 zł najlepiej z okolic Bydgoszczy, ale jak będzie coś wartego uwagi nie mam problemu, żeby pojechać gdzieś dalej. Najlepiej gdyby było w gazie, ale wiadomo, jak nie będzie nic ciekawego sama benzyna jak najbardziej, przy czym chciałbym, aby nie paliło zbyt dużo. Przebiegi nie będą duże, może z 200-300 km miesięcznie. Jazda tylko i wyłącznie po mieście. Z innych uwag nie chciałbym, żeby to było kombi, no i byłoby super jakby auto miało klimę.
liori332
Obserwowany

05 Wrz 2019, 14:22

Przy tych przebiegach tylko i wyłącznie benzyna..
Klima ciężko.. w większości "wymaga tylko nabicia" a tak naprawdę kończy się na droższym wydatku..

[link do oferty na Olx wygasł] - przebieg może być autentyczny,10lat w jednych rękach,jest sprawna klima tylko ten stan blacharski poprawny..
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko uwaga na nadkola,sądząc po nakładkach niemal na pewno jest tam ruda..
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

05 Wrz 2019, 14:27

Chyba moja interpunkcja zawiodła, bo miałem na myśli, że chcę wszystko poza kombi :?
liori332
Obserwowany

05 Wrz 2019, 21:50

Albo ja nie doczytałem :oops:

Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Trójkołowe pojazdy elektryczne Toyota "i-ROAD"
    Wiele mówi się dziś o nowych koncepcjach organizacji transportu miejskiego, inteligentnych miastach, oraz innowacjach mających zrewolucjonizować komunikację w dużych aglomeracjach. Konkretne przykłady takich zmian ...