Takiej pewności nie masz.
Z własnego doświadczenia wiem,że nie ma reguły w zależności posiadacz a stan auta...
Bzdurą jest ,że auto jest np: w świetnej kondycji,bo ...jezdziła nim kobieta. Kobiety bardziej potrafią zniszczyc auto niż facet. jadą pomimo,że słychac że z autem jest coś nie tak,jadą jak zapali się jakaś
kontrolka bo jeszcze jedzie...,nie potrafią dostosowac prędkości do przeszkody,nie omijają dziur...,a tak poza tym nie dbają o porządek w aucie tak jak facet. Baby to...bałaganiarze. Nie przypadkowo zawsze jest bardziej nasyfione w damskim WC niż w męskim...
Tak samo dziadek...Owszem jedzie na naprawy o czasie,wymienia klocki nawet jak nie trzeba,bo mechanik na osiedlu robi go w ch...a ale w dziury i tak wjeżdża,pali sprzęgło i rusza z 3,5 tys obrotów przez 10 sek popuszczając sprzęgło (oraz w fotel).
Tak samo od młodego drivera,co to ma ciężką nogę i się jeszcze nie wyszalał.
Najlepiej to się kupuje od normalnego faceta pomiedzy 30-45 lat co śmigał autem do pracy i z rodzinką.
Takie jest moje zdanie w tej kwestii. Oczywiście od każdej reguły są wyjątki.
Patrzę na siebie i mam rzeczywistą satysfakcję,gdyż znajduję się w opisywanym przeze mnie przedziale wiekowym,auto mam czyste i zawsze pełnosprawne,nie katuję samochodu,omijam dziury,nie palę sprzęgła,nie popuszczam w fotel i nawet często je sprzątam...
![Razz :razz:]()
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.