REKLAMA
Witam .
Planuje zakup auta wiosną 2011 roku . jednak myśle że powoli trzeba zacząć rozglądać się za ciekawymi autami , żeby potem być nastawionym konkretnie na jakieś auto i mieć w miarę sprecyzowane wymagania . Dlatego własnie piszę tutaj , z nadzieją ze mi pomożecie
Otóż , szukam auta jak w temacie do 50.000 zł . NAJLEPIEJ i NAJFAJNIEJ gdyby było to auto niemieckie . Nie chce żadnych Francuzów , odpadają Kia i Hyundaie . Nie interesuje mnie zupełnie to że jakaś Kia Ceed ma 12 lat gwarancji , ja potrzebuje auta z charakterem , bo samochód to dla mnie coś więcej niż środek transportu .
Najbardziej interesuje mnie Niemiecka trójka BMW , Mercedes i Audi . Seria E90 , A4 i C-klasa . Nie ukrywam że najbardziej podoba mi się BMW E90 , tylko jest małe "ale" . Czy do 50.000 znajdę dobre BMW , zadbane i z przebiegiem poniżej 150k km ? Z A4 i Mercedesem chyba byłby mniejszy problem . A może odpuścić sobie tą klase aut i poszukać np. jakiejś A3 , dobrze wyposażonej , z mniejszym przebiegiem ? Albo np. Honde Accord , sporo taniej , w bdb stanie ?
Bardzo kręci mnie BMW E90 tylko podobno te samochody sprowadzane z Niemiec często mają jakieś felery .
Co do silnika jest mi to raczej obojętnie czy Diesel czy Benzyna .
Podsumowując . Szukać na wiosnę jakieś BMW , czy nie ma to sensu i nie znajde niczego ciekawego ? A może zupełnie odpuścić sobie BMW i szukać czegoś z tych co wymieniłem wyżej ?
Pomóżcie....