Wspaniały samochód. Duży, przestronny, ładny i bezawaryjny. Dość ekonomiczny a jak trzeba depnąć to tez daje rade. Auto jak dla mnie wypas! Wspaniale trzyma się drogi. Miałem przyjemność nie raz prowadzić Vectre C i te auto płynie.
Vectrą przejechałem kilka tys.kilometrów zadna rewelacja tępa ikanciasta w środku i no imało miejsca przy komplecie pasażerów,.,hm a wydaje sie taka wielka.Za te pieniązki A6, ten samochód płynie i to jest moim zdaniem królowa szos.
Sprzedaż opon w 2019 roku Według Polskiego Związku Przemysłu Oponiarskiego, na podstawie danych Europejskiego Stowarzyszenia Producentów Opon i Gumy, w 2019 roku producenci i importerzy opon w Polsce odnotowali wzrost sprzedaży w segmencie ...
A ja od znajomego mechanika dowiedziałem się jakieś 3 miesiące temu że Vectra ma niezbyt dopracowaną elektronikę. Ile w tym prawdy widzą tylko właściciele i serwisy.
Więc tak.Ja od siebie polecam peugeota 407, saab 9-5 po liftingu no i moze audi a4 b7 ,ale w przypadku audi lepiej udezac w benzyne niz diesla no chyba ,że 1.9 tdi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.