Auto do 50-60 tys

15 Cze 2024, 10:05

To kupujesz 320d po zmienionym rozrządzie, w rwd, po akcjach serwisowych, z udokumentowanym przebiegiem i naprawdę przejezdzisz tym autem bezawaryjnie reszta psuje się hak w każdym innym aucie, automat najlepszy na rynku, wrażenia z jazdy jak w żadnym innym aucie, jakość wykonania też dobra, co prawda nie tak dobra jak w poprzednich latach ale na tle innych aut jest zadowalająca
Rockstone
Nowicjusz

15 Cze 2024, 11:45

Rockstone napisał(a):To kupujesz 320d po zmienionym rozrządzie, w rwd, po akcjach serwisowych, z udokumentowanym przebiegiem i naprawdę przejezdzisz tym autem bezawaryjnie reszta psuje się hak w każdym innym aucie,

Co Ty wygadujesz ? W jakim innym aucie ?
Tam jest milion usterek a nie tylko rozrząd. Są usterki które ciągnął się latami i kosztują krocie. Np. czujnik ciśnienia paliwa jest tani ale w opcji soft do wywalenia wiązka a w opcji hard komputer. Wiesz ile to kosztuje ?

I takich fuckapów pomnóż X10.

Ogólnie widać że jesteś napalony i Twoja wiedza opiera się na doniesieniach internetowych.

Musisz dobrze poszukać bo na jednym z for jest były mechanik ASO BMW który teraz pracuje w (innej marce) jak poczytasz jego wrzuty o "poprawionych" silnikach tej marki to z butów wypadniesz.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

15 Cze 2024, 15:08

Jaki napalony xD nie kupię sobie bmw bo w moim budżecie znajduje się tylko diesel a z racji tego że robię krotkie dystanse to na ten moment myślę o megane 3 gt, poza tym sam posiadam obecnie stare już e46 z niby pancernym silnikiem m54 i ja źle trafiłem bo serwis tani nie byl, ale to auta które nie kupuje się rozumem
Rockstone
Nowicjusz

16 Cze 2024, 14:12

Rockstone napisał(a):ja źle trafiłem bo serwis tani nie byl, ale to auta które nie kupuje się rozumem

Sorki ale nie rozumiem już o co Ci chodzi ?
Masz doświadczenia z E46 a piszemy o jeszcze gorszym aucie już nie mówiąc że psioczysz na mb.
Rockstone napisał(a):na ten moment myślę o megane 3 gt,

Co do Megane GT to zobacz mój temat w odpowiednim dziale.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

16 Cze 2024, 21:33

szybki napisał(a):Sorki ale nie rozumiem już o co Ci chodzi ?
o błogosławieństwo, żeby brać f31 :ok:
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie obsługuj nawigacji w czasie jazdy!
    Nawigacja satelitarna ułatwia życie rzeszy kierowców, pozwalając bez problemu poruszać się po nieznanych rejonach. Z drugiej strony korzystanie z takiego sprzętu w czasie jazdy może być przyczyną zagrożenia na drodze. ...