Spełnia twoje wymogi. Diesel Automat Bagażnik powyżej 450l [ten ma 500l] Części najtańsze nie są ale też nie są najdroższe. I Phaeton nie ma miano: super awaryjnego
Nie mam o nich żadnego zdania, nie wiem o nich nic oprócz tego że są:) Jestem otwarty na propozycje, moją jedyną obawą jest dostępność części i koszty napraw ewentualnych awarii (ale to w sumie tyczy się wszystkich marek)
10 najbezpieczniejszych samochodów - te modele koniecznie sprawdź! Przy podejmowaniu decyzji o zakupie nowego samochodu pod uwagę brane są różne kryteria. Cena, wyposażenie, opinia o marce są ważne, jednak często wpływ na ostateczną decyzję ma ocena bezpieczeństwa. Dzięki nowoczesnym ...
SKODA Octavia kombi Gama Nowej Skody Octavii została poszerzona o wersję kombi. Dopłata do wersji liftback wynosi 4000 zł, niezależnie od wersji wyposażenia i silnika. W tej cenie Klient otrzymuje wyjątkowo obszerne i funkcjonalne nadwozie oraz ...
darkseth napisał(a):taa, pomażyć można:) chyba bym musiał jedno zero dopisać do budżetu:)
No co ty kupisz za 50000 zł starszego jaguara który jest bardzo trwały i luksusowy kolego ale faktycznie lepiej kupić młodszego japońca lub koreańczyka .
Weź może Lexusa IS Lexus to tak jakby Toyota tylko w formie luksusowej limuzyny. A Toyota to jedno z najmniej awaryjnych aut na rynku. Audi nie wybieraj. E60 znacznie lepsze. RADZE CI WYBRAĆ POMIĘDZY Lexusem IS220 a BMW Serii 5 E60.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.