REKLAMA
Witajcie!
Mam problem, otóż chce kupić swój pierwszy samochód, tak do 10 000zł (+ - 2000zł). Nie mam sprecyzowanej marki, ale na razie chyba bym przystał przy Nissanie Almerze np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Najbardziej interesuje mnie Mazowsze, ale im bliżej Warszawy tym lepiej! Jeżeli chodzi o użytkowanie samochodu, to różnie. I miasto i trasa wchodzi w grę, ale jednak nie będzie to codzienna jazda (raczej w weekendy, czasem w tygodniu). Nie mam w sumie wielkich wymagań co do samochodu. Hatchback w wersji 5cio drzwiowej. Najlepiej gdyby był w jakimś ciemnym kolorze (czarny, granatowy itp.), elektryczne szyby z przodu jak i z tyłu, klimatyzacja (mile widziany climatronic). Najważniejsze chyba jest to, by spalanie było stosunkowo niskie. Wydaje mi się, że lepszym wyborem będzie benzyna, Szkoda mi pieniędzy na utrzymanie samochód, który pali 10l/100km:) Części niech też będą tanie! No i taki ostateczny detal, z którym w sumie mógłbym żyć - radio. Niech fabryczne radio, po wyjęciu nie niszczy wyglądu wnętrza samochodu. Jeżeli miałoby bardzo zniszczyć wygląd, to niech chociaż ma odtwarzacz CD!
Bardzo dziękuję za pomoc w wyborze mojego nowego Ferrari!