Auto do 5000zł LICZY SIĘ WYGLĄD, jestem młody więc chcę coś

31 Mar 2015, 17:46

fajnego, żeby nie mówili, dziadkowy samochód. Oczywiście, nie ma być tak, że spali mi 20l na 100. Racjonalnie na 8-9 mogę jeszcze pójść, najlepiej 5-drzwiowy, chociaż 2-ójeczki też możecie podesłać. Auto na jakieś wypady dłuższe i praca dom.

Wasze propozycje?: )
Knighterekk
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 07 1995
Auto: Nie mam

31 Mar 2015, 20:44

Może Honda Civic VI?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Mar 2015, 21:11

"...żeby nie mówili, dziadkowy samochód. " - kupujesz samochód dla siebie czy dla kogoś. Ty będziesz tym jeździł więc Ty masz się czuć w nim dobrze.
Ode mnie:
- Toyota Paseo
- -II - Corolla E10 1332 (1.4), a jak znajdziesz wersję 1.6 to już w ogóle miodzio
- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - taki ROVER'ek, osobiście mi też wpadł w oko. Ale chyba coś tanio chce go sprzedać.
- [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- [link do oferty na Allegro wygasł]

Linki przykładowe, za czym się możesz rozglądać.
Kieł
Stały forumowicz

31 Mar 2015, 21:20

Sam pragnę kupić swój samochód, co prawda aktualnie jeżdżę Stilo ojca... Wydaje mi się, że Corolla i Civic będą ok. Ja w dodatku szukam czegoś w LPG.
QuYoshi
Nowicjusz

Prawo jazdy: 30 06 2014
Auto: Fiat Stilo
Silnik: 1.9 JTD 115KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

31 Mar 2015, 21:23

Corolla i Civic nawet dobrze dogadują się z LPG, zobacz na tą z ostatniego linku.
Kieł
Stały forumowicz

31 Mar 2015, 21:26

Troche odcieniowa ale ładna.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Kosmetyki samochodowe - niezbędnik każdego kierowcy
    Dbanie o samochód to nie tylko kwestia troski o jego stan techniczny. Kosmetyka auta jest równie ważna i wpływa nie tylko na samą jego prezencję, ale pozwala też na przedłużenie jego żywotności. Każdemu, nawet ...