Dzięki wielkie za propozycje i uwagi co do Peugota 206.
Jestem w pełni świadom, że nawet do 2 tys na początek możliwe, że będzie trzeba dołożyć, dlatego też zakładam, że jeśli miałbym kupić auto jeszcze w tym roku to chciałbym się jednak w 9tys zamknąć + opłaty OC/Olej itp.
Każdą podaną propozycję biorę pod uwagę. I faktycznie nie chciałbym się wpakować w samochód, który będzie chłonął niebotyczne kwoty na paliwo itp
![Wink ;)]()
Od razu zabrałem się do poszukiwania i oto efekty:
Fiat Stilo:
http://www.hk-phy.org/atomic_world/stm/stm03_e.html tylko 1.6
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Cordoba:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (po "remoncie)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Corsa C:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Po naprawach
Vectra:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Astra II:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]Hyundai Elantra :
brak w okolicy
Ford MK6:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ponad 9 tys z negocjacja, ale polowa z tego wg opisu to kasa na naprawy niedawno wydana.
Bardzo dużo propozycji i brak jakiejkolwiek decyzji.
Które z tych propozycji warto by było zobaczyć ? Wiem tylko, ze kombi nie biorę pod uwagę - nie przyda się w okresie kiedy chciałbym samochód używać.