AUTO DO 5000zł Pomocy!!!

09 Wrz 2008, 16:37

SZUKAM DOBREGO AUTKA W CENIE DO 5000zł (LIMIT OD TATUSIA:) W GRĘ WCHODZI TYLKO WERSJA HATCHBACK. ZASTANAWIALAM SIE NAD HONDA CIVIC, VW POLO, PUNTO, ROVEREM SERII 200 I SEATEM IBIZA. PROSZE DORADZCIE! :) MOGA BYC TAKZE INNE MARKI! PZDR
wiki991
Nowicjusz

09 Wrz 2008, 16:43

Jeżeli nowszy to accent, jak starszy to civic.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

09 Wrz 2008, 16:48

accent to załosny koreaniec ...odradzam...
ja bym wzial Ibize albo Rovera 214 (jesli Cie stac na rocznik 95-96-97)
honda civi tez moglaby byc ewentualnie....ale design nie kazdemu sie spodoba starszych civiców
wdz_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ciechanów

09 Wrz 2008, 17:15

Nie słuchaj wdz - to forumowy pokemon i burak z kalibry, który już dawno powinien być zbanowany - patrz mój i jego podpis.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

09 Wrz 2008, 17:43

a ty co takiego masz że ci kalibra nie pasuje? pewnie masz sporo zazdrości
Piotr18
Nowicjusz

09 Wrz 2008, 17:46

A po co się wypowiadasz jak nie wiesz ocb? Wyjdź i zamknij za sobą przeglądarkę. Bym nic nie miał, gdyby nie bzdury jakie on wypisuje, poczytaj trochę, o ile ogarniasz temat. No i faktem jest, że jednak stereotyp się sprawdził w tym momencie.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Światowa premiera Golfa TDI BlueMotion
    Debiutujący w Genewie seryjny nowy Golf TDI BlueMotion to jeden z najoszczędniejszych obecnie samochodów. Golf ten napędzany jest nowym silnikiem TDI (wysokoprężny z turbodoładowaniem i bezpośrednim wtryskiem) o mocy ...

09 Wrz 2008, 19:27

a jakaż to bzdura? Najprawdziwsza prawda niestety

honda civi tez moglaby byc ewentualnie....ale design nie kazdemu sie spodoba starszych civiców
Piotr18
Nowicjusz

09 Wrz 2008, 19:35

rzadko to robię ale zgadzam się z Jigsaw ,accent to nie jest zły wybór
przy tak niskiej cenie kieruj się bardziej stanem samochodu a nie jego markom , dlatego rovera możesz już wykluczyć

Polecił bym brawe/punto/lanosika ew. matiza :) mam teraz matiza i powiem wam że to nie jest wcale takie złe auto:)

P.S z tą zazdrością to tez dowaliłeś
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

09 Wrz 2008, 20:45

wdz- - fakt, to nasz pokemon

Koreańce - Nie możemy być rasistami, są inne, traktujmy je jak równych ;)
zupazkota
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: GOP

09 Wrz 2008, 21:37

Ja bym wybrał Civica ;-)
EXAL
Aktywny
Awatar użytkownika

09 Wrz 2008, 22:09

bardzo proszę o spokój i pisanie merytorycznych postów.
moim zdaniem rover 214 to kiepski wybór - wymiana rozrządu to loteria.
accent to bardzo dobre autko, oszczędne, mało awaryjne.
sportowe samochody w tej cenie to pomysł mało realny do zrealizowania ze względu na stan techniczny tych autek.
pomyśl nad jakimś fiatem tudzież innym matizem jeśli chcesz więcej jeździć niż naprawiać :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

09 Wrz 2008, 23:05

Piotr18 napisał(a):a jakaż to bzdura? Najprawdziwsza prawda niestety

No tak faktycznie, zazdroszcę mu rzęcha. Najprawdziwszą prawdę to masz tutaj --->

[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

Umieram z zazdrości!
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

10 Wrz 2008, 05:33

prawda wyszla na jaw :) dzieki kolego ze to zauwazyles :)

i pewnei dodacie ze lanos/matiz/punto bedzie lepszym wyborem
niz proponowane przeze mnei ibiza/rover
ja z calibry jest bardzo zadowolony. wystarczy ze sie znajdzie dobry zadbany egzemplarz i objedzie nie jednego lanosa (chodzi o zywotnosc)
no i jakos sie prezentuje....a matiz?

buhahahaha żal.pl
marka to zawsze marka ;]
a daewo to nie jest marka to organizacja ;]

mam nadzieje ze kolego bedziesz mial troche oleju w głowie i posluchasz moich podpowiedzi.
kup ibize/rovera
a jesli lubisz sportowy accent coupe to wez Cali :) napewno nei pozalujesz:) lecz wez 2.0 8v podobno sa wytrzymalsze:) pozdrawiam
wdz_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ciechanów

10 Wrz 2008, 09:50

wdz_ napisał(a):prawda wyszla na jaw :) dzieki kolego ze to zauwazyles :)

i pewnei dodacie ze lanos/matiz/punto bedzie lepszym wyborem
niz proponowane przeze mnei ibiza/rover
ja z calibry jest bardzo zadowolony. wystarczy ze sie znajdzie dobry zadbany egzemplarz i objedzie nie jednego lanosa (chodzi o zywotnosc)
no i jakos sie prezentuje....a matiz?

buhahahaha żal.pl
marka to zawsze marka ;]
a daewo to nie jest marka to organizacja ;]

a czym się różni daewoo od opla ??? : Kadet to w daewoo nexia (dosłownie) silniki większość była brana z opla i do daewoo pakowali (może jakieś delikatne zmiany) skrzynie biegów typowo oplowskie , nawet blachy gnija jak w oplu :lol: :lol: więc kolego po raz kolejny pokazałeś swoją durnotę.
papa
Początkujący

10 Wrz 2008, 09:54

a teraz wracając do tematu CIVIC/POLO moi faworyci . Civic odwdzięczy się małym spalaniem i niską awaryjnością(mowa o niezakatowanych) Polo dobrym wykończeniem dobrymi blachami i jak kupisz silnik 1,3 to można mówić o ekonomi :) natomiast Rover nie doradze Ci bo nie chce pisać jak niewiem :P
i moja propozycja Accent spalanie: nie duże (7,5+/- ) awaryjność: nie psuje się dynamika :dobra silnik niemalże pracuje jak diesel od 2 tys obr. ma już 90% swojego momentu obr. co jest rewelacją w mieście jak i na trasie no i do tego 90km jak na auto ważące tone jest w sam raz ,Przestronność: cztery dorosłe osoby z bagażem spokojnie dojadą na miejsce . Tyle odemnie życze powodzenia w zakupie.
papa
Początkujący