Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Zastanawiam się nad moim pierwszym autem do skromnej sumy 5tyś zł
![Uśmiechnięty :)]()
Z początku myslałem o Hondzie Civic V bo od zawsze podobały mi sie te auta jednak bardzo cieżko znaleść dobry egzemplarz z nieprzejechanym 200k i w dobrym stanie ;/
Niżej zapisze swoje propozycje jednak jakie są wasze propozycje, prosiłbym rowniez o uzasadnienie
![Wink ;)]()
Co do moich wymagań to auto musi być na gaz, nie może być zbyt małe no i dostepnosc i ceny czesci musza byc ok, również awaryjność nie może być zbyt duża. Miłoby było gdyby było to auto 5 dzrzwiowe jednak 3 drzwiowe też przeżyje
Dotychczas myslałem nad:
Golf III - zawsze byłem przeciwnikiem Golfów jednak gdy sie nie ma pieniedzy to nie ma co wybrzydzać :F Ciekawy tylko jestem jak jest z awaryjnością na poziomie 150,000 przebiegu i rocznikiem 1992-1995.
Daewoo Lanos - Tani i dość duży, tanie czesci i w ogóle lecz spalanie nawet jak na gaz jest duże. Musiałbym dłużej sie zastanowić.
Opel Astra I - Auto ładne jednak nie wiem jak z awaryjnością bo są skrajne opinie ;/
Suzuki Swift - Miłe autko, pali mało benzyny lecz ja chce coś na gaz aby było jeszcze taniej a o gaz w tym aucie trudno więc raczej skreślam Swifta.