REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
To zupełnie inne auto od Type-R prowadzenie przy wyższych prędkościach w trasie niestety będzie lepsze w samochodzie który masz obecnie ale do takiej jazdy daily jak potrzebujesz powinno się lepiej sprawdzić. Do tego na pewno będzie nowsze od Hondy. Moim zdaniem to fajne i niedoceniane auto.Rogo napisał(a):Bede wdzieczny za jakies typy do rozwazenia. Po przewertowaniu forum bardzo podoba mi sie Ceed GT.
Tyle że ten Ceed nie będzie większy może minimalnie, komfort na pewno lepszy przy pokonywaniu miejskich ulic.Rogo napisał(a):Marzy mi sie cos wiekszego, komfortowego, w miare bezawaryjnego ze sporym zapasem mocy.
Rokiko napisał(a):To zupełnie inne auto od Type-R prowadzenie przy wyższych prędkościach w trasie niestety będzie lepsze w samochodzie który masz obecnie ale do takiej jazdy daily jak potrzebujesz powinno się lepiej sprawdzić. Do tego na pewno będzie nowsze od Hondy. Moim zdaniem to fajne i niedoceniane auto.
Rokiko napisał(a):Tyle że ten Ceed nie będzie większy może minimalnie, komfort na pewno lepszy przy pokonywaniu miejskich ulic.
e0hater napisał(a):Dzisiaj, 11:56 Jak ma być coś większego i komfortowego to ja bym poszedł w focusa mk3 ST.
Rogo napisał(a):Chce sobie spokojnie podróżować trasami szybkiego ruchu z predkością 160-170 i mieć względną cisze, ogólnie bardzo mi sie podoba ta KIA.