REKLAMA
Witam!
Na samym początku dzień dobry wszystkim. Zima za oknem, za chwilę lato a we mnie zbierają się siły na zakup auta. Do tej pory jeżdżę autami rodziców, audi i renault. Teraz czas na moje własne. Potrzebny mi samochód do 50tys zł, rocznik max 2008 i młodsze,silnik benzynowy od 130KM. Nie jeżdżę sporo, pracę mam na miejscu, tak więc spalanie nie ma aż tak wielkiego znaczenia dla mnie, ale wolę kiedy auto jest dynamiczne i ruszając spod świateł nie jestem zawalidrogą. Sedan, hatchback, coupe, ale kombi wykluczam bo dla mnie w pojedynkę to zbędna przestrzeń. Nie orientuję się za bardzo w segmentach aut, jednak wykluczam małe auta typu alfa romeo mito, fiat 500, corsa clio itd. Będę wdzieczny za wszystkie sugestie, nie chcę iść i po prostu kupić auta za ok 50tys i już a później się wiecznie zastanawiać czy dobrze zrobiłem. Wiem, że kwota jest taka sobie, ale na dzień dzisiejszy nie stać mnie na więcej. Wyposażenie jest na podobnym poziomie już we wszystkich autach więc nie ma aż takiego wielkiego znaczenia.