Witam wszystkich z uwagi że jestem nowym użytkownikiem. Zakładam temat ponieważ potrzebuję usportowionego samochodu do ok 5 tys zł. Dobrze jakby auto miało instalację gazową z uwagi że spalanie powyżej 10l PB na 100 w mieście jest raczej wartością nie do przyjęcia z uwagi że jestem osobą uczącą się i nie mam w tej chwili stałego dochodu. Obecnie moim typem był Fiat Bravo HGT, podoba mi się również Mazda 323F, w przypadku mazdy pewnie utrzymanie samochodu będzie nieco droższe jeśli patrzeć na silnik 2.0 i gorzej znależć jakiegoś ogarniętego mechanika. Proszę o wasze sugestie.
trochę tych mechaników znam i żaden nigdy nie narzekał na nieznajomość 323f. Może się wstydzą, nie wiem? a tak na poważnie to sportowe auto za 5k? I żeby nie spalał w mieście 10l? Pomyśl nad priorytetami, albo sport albo niskie spalanie.
L3X-T3R napisał(a):albo sport albo niskie spalanie.
Albo usportowione tak jak jest w nazwie tematu. Możesz też się porozglądać za Hondą Civic chociaż może być ciężko znaleźć jakiś niewymęczony egzemplarz.
Fiat bravo hgt to bardzo dobra propozycja jak ktoś dba i serwisuje ten nie narzeka . Ja poleciłbym forda pume 1.7 i opla tigre 1.6 bardzo fajne autka z tym że puma ma świetne twarde i sztywne zawieszenie a tigra delikatnie mówiąc takie sobie,z japończyków to honde civic i mazde mx3 1.8 v6 a mazde 323 bym nie polecał bo za 5000 zł będzie ciężko jako taką znaleźć z silnikiem 1.8 czy 2.0 bo 1.5 szału nie robi nawet civic 5 g 1.3 jest znacznie zrywniejszy.
Elektryfikacja według Toyoty Toyota pracuje nad zelektryfikowanymi samochodami od 25 lat. Pierwszym efektem tych prac była hybrydowa Toyota Prius, która trafiła do seryjnej produkcji 22 lata temu. Japończycy zajmowali się samochodami elektrycznymi, ...
Niewyspany kierowca nawet 15 razy bardziej niebezpieczny W przypadku osoby, która w ciągu ostatniej doby przespała mniej niż 4 godziny, ryzyko spowodowania wypadku drogowego jest aż 15 razy większe niż u osób, które spały przez zalecane 7-9 godzin. Z badań ...
a co powiecie na coś takiego ? Nie jest może to samochód typowo z zacięciem sportowym, ale może się warto zastanowić ? Jednak 110 KM przy dosyć nie dużej masie.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.