REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
niko999D napisał(a):a3 8p 2011r 2.0tdi 140km coś się tam pojawia z przebiegami faktycznie udokumentowanymi ale jak jest biała/czerwona/niebieska/srebrna to przeważnie już coś miała.Jak się trafia bezwypadkowa to czarna a czarnej nie chce zbytnio bo mnie rys denerwują i będzie wszystko widać...
franccc napisał(a):BTW mój obecny samochód nie miał zaznaczonej opcji "bezwypadkowy" na otomoto a jedyną szkodą była wymiana przedniego zderzaka i to w ASO
Edquar napisał(a):Tylko pytanie czy warto zakładać, tak jak w przypadku Twojego sprzedającego że większość wystawiających ogłoszenia nie zna znaczenia słowa - WYPADEK.
Edquar napisał(a):Szybki ale Ty rozróżniasz terminy wypadek i stłuczka?
Wypadek to masz jak ktoś zginął albo został ranny.
i ciekawe jaki kto zrobi użytek? niech udowodni że ktoś zginał w tym aucie...chore to jest, to najlepiej napisać że po powodzi, bo może ktoś zrobi użytek.
dla mnie większym problemem jest stan aut, gdzie 90% w PL ma stan w opisie bdb, a na żywo przeglądu nie przechodził połowa niż to czy ktoś rozróżnia termin wypadek i stłuczka.
Tym sposobem patrząc to połowa aut w ogłoszeniach jest "powypadkowa" bo np trzeba było wymieniać błotniki bo korozja itd.
w nomenklaturze policyjnejEdquar napisał(a):Wypadek to masz jak ktoś zginął albo został ranny.
mike napisał(a):jeśli ktoś przetnie sobie palca kartką papieru, ablo przedawkuje narkołyki lub udławi się colą z maka, to już jest powypadkowy, czy nie?
Edquar napisał(a):Nie rozumiem tej złośliwości, ale ok no może blokada drogi krajowej, lądowanie LPR i resustytacja krążeniowo-oddechowa poszkodowanych jest równoznaczna z obcierką parkingową