Auto do 55 tys

22 Lip 2018, 11:18

Witam szukam auta do 55 tys tylko benzyna mnie interesuje
Fajnie jak by się dało pojechać autem wmiarę dynamicznie
Interesuje mnie tylko sedan hatback coupe
Rocznie robie uwaga : 5 tys km tak naprawdę tyle jezdze :D

Wstepnie myslalem o
Audia4b8 - najbardizj mi sie podoba ale słysze rozne opinie o kosztach utrzymania i drogich naprawach ktos cos moze dodac jakie sa koszty przykładowych napraw i czesci eksplotacyjnych ?
Suzuki swift nowka w wersi premium plus tylko tu ten minus ze 90 koni i silnik 1.2 wydaje mi sie ze bedzie ozna dynamicznie pojechac moze ktos cos doradzi
Może podacie jakieś sensowe auto jeszcze
pawelww
Nowicjusz

22 Lip 2018, 11:44

Z nowych aut będzie cięzko o coś dynamicznego, ale w tym budżecie możesz kupić jakiś kompakt w wieku 3-5 lat z polskiego salonu, to będzie raczej optymalny wybór np.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

23 Lip 2018, 21:21

jednak zdecydowałem sie na auto takie jak mi sie podoba czyli audia4b8 badz a5 jakies porady kotry rocznik realnie jest w tej cenie ?
pawelww
Nowicjusz

23 Lip 2018, 21:54

Jesli chodzi o A4 b8 lub A5 w benzynie (bo przy Twoich przebiegach diesel nie ma sensu), to trzeba szukac od 2012 w gore. Wczesniej byly problemy z braniem oleju w tfsi, chyba ze znajdziesz egzemplarz po wymianie pierscieni lub zrobisz to sam.
bartez90
Aktywny

Prawo jazdy: 26 06 2009
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi A4 B6
Silnik: 1.8T BEX 230 km
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

28 Lip 2018, 00:05

po licznych przeszukiwaniach nie ma opcji kupienia audi a4 a5 2012 w tej cenie leon mi sie nie podoba jakies inne propyzcje czy serio nie ma fajnego auta w tej cenie ?
pawelww
Nowicjusz

28 Lip 2018, 05:49

Oczywiscie ze sa fajne auta:-) jak chcesz fajne auto i tez premium to polecam volvo s60 mk2. Bierz benzyne, najlepiej powyzej 200km jesli zalezy Ci na dynamice i masz swietne auto. Do tego jako plus w stosunku do tfsi naprawde niezawodne silniki:-)
bartez90
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SEAT - prezentacja nowego logo marki
    SEAT zaprezentował światu nowe logo. Metamorfoza swoją kulminację miała na Salonie Samochodowym w Paryżu i prezentuje nową tożsamość oraz projekt marki. Łączy premierę nowego logo ze światowym debiutem nowego Leona. Model ...

05 Sie 2018, 21:19

Mam mazde cx-5 na sprzedaz, fajne duze, bezawaryjne auto, poczytaj o tychnautach, nie krorzy maja juz po 200tys przebiegu i wymienili pare razy olej tylko, jak cos to polecam sprawdz inne moje posty to znajdziesz co mam na zgonke.

Co do audi to unikaj silnikow tfsi, fsi i tym podobne ja oare razy myslalme nad zakupem i nigdy nie uzysklame poztywnych opinii na temat tych silnikow, jesli ci zalezy na bezawaryjnosci silnika to patrz wlasnie na mazde lub honde, z czego polecam ci mazde bo mam na sprzedaz i doswiadczylem ze auto jest godnie stworzone.

Co do volvo znajomy ma, jakiegos suva sporo dal, ale powiem szczerze ze strasznie surowe auto, jakby dla osoby co ma 60+lat
Hugibugi
Nowicjusz

Auto: Nissan

05 Sie 2018, 22:33

Autora interesuje dynamiczne sedan/hatchbach/coupe a Ty polecasz kolubryne cx-5. Ani to dynamiczne ani nie odpowiada wymaganiom autora. Pisz lepiej w dziale sprzedam takie propozycje. Teksty "polecam ci mazde bo mam na sprzedaz" pozostawie bez komentarza. O silnikach tfsi tez masz zerowe pojecie (skoro wrzucasz wszystkie do jednego wora).
bartez90
Aktywny