Auto do 5k?

25 Lut 2024, 20:20

Witam, czy można wgl kupić w miarę ładne i sprawne auto w cenie do 5000 zł? Raczej używane na dystanse 40-50 km wokół miejsca zamieszkania jako dojazd do pracy. Mam małą znajomość w tym temacie ale jestem ciekawy czy mam szukać ofert w tej cenie czy jednak wstrzymać się. Jeżeli ktoś mógłby to dodatkowo bym poprosił jak ktoś poleca auta w wyższej cenie. Z góry dziękuję za odpowiedź i czas.
WiktorWie
Nowicjusz

25 Lut 2024, 21:05

Witam, znalazłem Mazdę 3 2.0 16V Active z 2003 roku w Benzynie
Chciałem się dowiedzieć bo nigdzie nie było o tym aucie tematu czy rzeczywiście w takiej cenie chodzą czy jednak gruz itp?
Link:
https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/m ... GbghS.html
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
WiktorWie
Nowicjusz

25 Lut 2024, 22:22

WiktorWie napisał(a):zy rzeczywiście w takiej cenie chodzą czy jednak gruz itp?

3-4 lata wstecz ja takie ładne sprzedawałem po 12000 -15 000zł
A ten samochód to raczej widać że blachy tam juz nie ma, próg widać że nie istnieje, obstawiam że jest przeżarty na wylot i tak naprawdę ktoś to jeszcze chce sprzedać za jakiekolwiek pieniądze żeby na złom nie wywozić za 600zł :mrgreen:
Ja bym już po samych zdjęciach tego nie chciał, chyba że odda za 3000zł , dojeździć i za rok na złom :lol:
pozatym nie mówi po polsku i kontakt tylko mail to śmierdzi wałem na odległość.
Nie szukaj okazji bo umoczysz :lol:
nie masz na dobre auto to idź do pracy, dozbieraj i kup coś co ma ręce i nogi.
toyman40
Stały forumowicz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak działa napęd AWD-i w hybrydach Toyoty?
    Elektryczny napędem na cztery koła AWD-i całkowicie różni się od tradycyjnych napędów 4x4 pod względem konstrukcji i zasady działania. Wyjaśniamy, jak AWD-i jest zbudowany, jakie daje korzyści i dlaczego pojawia ...