959rn napisał(a):hhhh szybki i ta jego miłość do japonskich autek totalnie zakrzywiajaca mu trzeźwa ocenę
![Śmiech :lol:]()
odradza a3 1.8, ale poleca zdymanego yarisa 1.5 hehe. Osiągi tych aut są identyczne, a jak dodamy zdymanie tego yarisa z chińskimi lampami to pewnie objeżdża go a3 1.6.
http://www.zeperfs.com/en/duel371-402.htm
Oj głuptasek znowu nie przeczytał tego co wkleił
MercK wyżej cytowanego Pana możesz potraktować jak powietrze bo auta o których myślisz widział na plakacie
Tak więc stronkę którą wkleił ten zacny użytkownik forum potraktuj poglądowo co nie zmienia faktu że najważniejsze parametry yarisa ts vs a3 1,8 są przepaścią na niekorzyść audi. Powiem szczerze że nawet nie miałem świadomości że jest tak źle. Wiedziałem że audi zamula bo jechałem takim ale czy aż tak bardzo??? Dlatego średnio wierzę w takie źródła wiedzy.
Dlatego musisz się konkretnie zastanowić czego szukasz auta pokroju ts są typowymi miejskimi szatankami mniej lub bardziej szybkimi a a3 1,8 jest to zwykłe przemieszczadło o całkowicie innym charakterze jazdy.
Proponując Ci dołożenie do yarisa ts bardziej myślałem o tytule tematu niż o flakach z olejem
![OK :ok:]()
Zresztą co do hanki też jest podobnie że trzeba troszku większy budżet na fajniejszą motorownie.