Auto do 6 góra do 7tyś coś sportowego

26 Lip 2011, 14:22

No ja osobiście raczej bym sie nie pakował w stare japońce bo większość to już padła będą.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Lip 2011, 21:11

kupiłem mitsubishi eclipse z roku 1994 jestem zadowoloy osiągami z 4 do 193km/h poszedł :D
maciek12
Nowicjusz

29 Lip 2011, 13:26

maciek12 napisał(a):kupiłem mitsubishi eclipse z roku 1994 jestem zadowoloy osiągami z 4 do 193km/h poszedł :D

Hmm... bardzo prawdopodobne że jest to powodem że wszędzie polecasz Eclipsy, akurat rocznik '94. ;)

Cóż, szkoda że nie byłem tu wcześniej, bo doradziłbym auto w podobnej cenie, a szybsze.
W każdym razie szerokości.
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz"
"Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
Atreyu
Początkujący
Awatar użytkownika

29 Lip 2011, 16:36

to auto bardzo mn się podoba celica,albo preluda się chowa (nie podobami się) jak dla mnie 8) jak powiedziałem auto jest szybkie dynamiczne oraz ma bardzo ładne nadwozie może napisz co o tym aucie myślisz :wink:
maciek12
Nowicjusz

30 Lip 2011, 00:46

Rozumiem że 1gen? Autko kultowe, ale bardziej II gen.
Kiedyś kiedyś może kupię GSX'a z AWD 2gen, ale to bardzo odległa przyszłość.
Wadą jest tutaj na pewno waga auta, spalanie do najmniejszych nie należy.
Plusem prostsze i łatwiejsze w naprawie zawieszenie niż w 2gen.

Co do tańszych/szybszych, miałem na myśli CRX II. 125-150KM, 800kg bez specjalnego wybebeszania, Eclips ma hmm 1300? Oczywiście to też inna klasa aut. ;)

Sam mam na oku Civica w coupe 1.6 125KM. Jeśli nabędę takie auto, a Ty jesteś z małopolski, to chętnie bym się popróbował. ;)
Na papierze VTEC do 100 jest szybszy minimalnie, chciałbym zobaczyć praktykę. ;)
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz"
"Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
Atreyu
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pakiet tuningowy TRD dla nowego Lexusa LS
    Japońska firma TRD, dostawca fabrycznych rozwiązań tuningowych dla Lexusa, przygotowała zestaw akcesoriów do tuningu najnowszej, piątej generacji flagowej limuzyny Lexus LS F SPORT. Zestaw TRD do tuningu aerodynamicznego ...
    Największy rozpraszacz kierowcy? Jazda na zderzaku
    Co najbardziej rozprasza kierowców podczas jazdy? Brytyjscy kierowcy twierdzą, że jest to widoczny we wstecznym lusterku samochód, który jedzie zbyt blisko nich. Jazda na zderzaku to problem również ...