Auto do 6 góra do 7tyś coś sportowego

26 Lip 2011, 14:22

No ja osobiście raczej bym sie nie pakował w stare japońce bo większość to już padła będą.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Lip 2011, 21:11

kupiłem mitsubishi eclipse z roku 1994 jestem zadowoloy osiągami z 4 do 193km/h poszedł :D
maciek12
Nowicjusz

29 Lip 2011, 13:26

maciek12 napisał(a):kupiłem mitsubishi eclipse z roku 1994 jestem zadowoloy osiągami z 4 do 193km/h poszedł :D

Hmm... bardzo prawdopodobne że jest to powodem że wszędzie polecasz Eclipsy, akurat rocznik '94. ;)

Cóż, szkoda że nie byłem tu wcześniej, bo doradziłbym auto w podobnej cenie, a szybsze.
W każdym razie szerokości.
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz"
"Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
Atreyu
Początkujący
Awatar użytkownika

29 Lip 2011, 16:36

to auto bardzo mn się podoba celica,albo preluda się chowa (nie podobami się) jak dla mnie 8) jak powiedziałem auto jest szybkie dynamiczne oraz ma bardzo ładne nadwozie może napisz co o tym aucie myślisz :wink:
maciek12
Nowicjusz

30 Lip 2011, 00:46

Rozumiem że 1gen? Autko kultowe, ale bardziej II gen.
Kiedyś kiedyś może kupię GSX'a z AWD 2gen, ale to bardzo odległa przyszłość.
Wadą jest tutaj na pewno waga auta, spalanie do najmniejszych nie należy.
Plusem prostsze i łatwiejsze w naprawie zawieszenie niż w 2gen.

Co do tańszych/szybszych, miałem na myśli CRX II. 125-150KM, 800kg bez specjalnego wybebeszania, Eclips ma hmm 1300? Oczywiście to też inna klasa aut. ;)

Sam mam na oku Civica w coupe 1.6 125KM. Jeśli nabędę takie auto, a Ty jesteś z małopolski, to chętnie bym się popróbował. ;)
Na papierze VTEC do 100 jest szybszy minimalnie, chciałbym zobaczyć praktykę. ;)
"Kup mocne sportowe auto, załóż gaz"
"Nawet dobre zapalniczki są na benzynę"
Atreyu
Początkujący
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Zagato Coupé 2012
    BMW Zagato Coupé to typowe BMW widziane oczami włoskiej firmy Zagato, specjalizującej się w budowie nadwozi samochodowych. Stylistyka Zagato scala cechy typowe dla konstrukcji obu firm, tworząc rasowe coupé ...