Auto do 6 tys.

23 Lis 2009, 19:00

Tak dzwoniłem wspomaganie ma. Potem przez 5 min słuchałem że licznik nie jest cofany, że jeździła nim kobieta itp. , ale akurat na to nie zwracałem uwagi.
wqwerty
Nowicjusz

Miejscowość: Lewków

23 Lis 2009, 19:55

Mowisz kobieta jezdzila,hmm czesto auta od kobiety sa ze tak powiem zaniedbane,sam wiem jak to jest u mnie,matka jak jezdzi to tylko wsiada i zeby jezdzilo zeby sie tylko kolka obracaly jak ona to mowi
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

23 Lis 2009, 20:01

Jutro może podskocze do tej meganki ze znajomym mechanikiem zobaczymy co z tego będzie.
wqwerty
Nowicjusz

Miejscowość: Lewków

23 Lis 2009, 20:09

no najlepiej
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ferrari Monza SP1 i SP2
    Ferrari słynie z niesamowitych aut z otwartym nadwoziem. Dziedzictwo marki w tej kwestii sięga bardzo daleko wstecz, a model Monza wprost do niego nawiązuje. To speedster, czyli auto, które nie zna kompromisów. ...
    TOP 10 wskazówek oszczędnej jazdy hybrydą
    Oszczędnej jazdy (EKO) musimy się nauczyć. To nie jest tak że wsiadasz do hybrydy i już jesteś ekologiczny. Oczywiście w pewnym sensie tak ale chcąc wykorzystać potencjał tego napędu trzeba pamiętać o pewnych zasadach dzięki ...